Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου, 2020

Εκδρομή στην Αθήνα με το Σύλλογο Γυναικών Άνδρου….

Ο Σύλλογος Γυναικών Άνδρου διοργανώνει εκδρομή πολιτιστικού ενδιαφέροντος στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο 8-9 Φεβρουαρίου.

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στις 8 μ.μ θα παρακολουθήσουμε την γνωστή και πολύ επιτυχημένη παράσταση» ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΜΥΡΝΗ …ΣΑΛΟΝΙΚΗ » της Μιμής Ντενίση στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.Το έργο αποτελεί τη συνέχεια του «Σμύρνη μου αγαπημένη» που συγκλόνισε χιλιάδες θεατές και έγινε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του Ελληνικού Θεάτρου.Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού στο πλαίσιο των στόχων του για τη διατήρηση της ιστορικής μας κληρονομιάς,υλοποιεί ξανά μια μεγάλη παραγωγή με ζωντανή μουσική,πλούσια σκηνικά,κοστούμια εποχής .

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 11 π.μ θα επισκεφθούμε το νέο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή στο Παγκράτι. Το Μουσείο που εγκαινιάστηκε φέτος το Φθινόπωρο αποτελεί κόσμημα στον πολιτισμό της Αθήνας και φιλοξενεί εκατοντάδες έργα των μεγαλύτερων γνωστών καλλιτεχνών ( Πικάσο, Βαν Γκογκ, Μονέ,Ντε Κίρικο, Μιρό και πολλούς ακόμη).

Το κόστος και των δύο είναι 30 ευρώ. Περιμένουμε τη συμμετοχή σας μέχρι τις 25 Ιανουαρίου προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες κρατήσεις στα μέλη του Δ.Σ Ρένα Σακελλάρη 6973390154, Μάρθα Μαραβελή 6973338621

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *