Κυριακή, 13 Ιανουαρίου, 2019

Ένα βήμα πριν την κατοχύρωση της νέας γραμμής Ραφήνα – Άνδρος – Τήνος – Μύκονος – Νάξος – Πάρος από την Golden Star Ferries

12476107_10208459246658212_776986110_n

Ένα σημαντικό βήμα για την απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση της Άνδρου με τα νησιά  Τήνος, Μύκονος, Νάξος, Πάρος πραγματοποιήθηκε σήμερα, ύστερα από ειδική σύσκεψη στα Γραφεία του Υπουργείου Ναυτιλίας, όπου σχεδόν κατοχυρώθηκε η γραμμή από την εταιρεία Golden Star Ferries.

Στην σύσκεψη συμμετείχε ο πλοιοκτήτης  κ. Δημήτρης Στεφάνου καθώς και εκπρόσωποι από όλα τα νησιά, ενώ εκ μέρους της Άνδρου,  παρευρέθηκε ο ειδικός σύμβουλος του Δήμου κ. Ματθαίος Μανσόλας.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Στεφάνου επιβεβαίωσε την είδηση, τονίζοντας πως σκοπός της εταιρείας είναι να ξεκινήσουν τα δρομολόγια από την 1η Ιουνίου.

Σύμφωνα με τον ίδιο το Superferry θα αναχωρεί από το λιμάνι τις Ραφήνας στις 4:50 το απόγευμα, θα κάνει διανυκτέρευση στην Πάρο,  ενώ όσοι Ανδριώτες επιθυμούν θα μπορούν να φιλοξενούνται στο πλοίο κατά τη διάρκεια της νύχτας. 

Αξίζει να αναφερθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης Σουσούδης εδώ και αρκετό διάστημα είχε στείλει επιστολή στο Υπουργείο Ναυτιλίας κατά την οποία υποστήριζε την αναγκαιότητα της νέας γραμμής, η οποία θα δώσει την ευκαιρία ακτοπλοϊκής διασύνδεσης της Άνδρου με ακόμα δύο νησιά. 

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *