Τετάρτη, 7 Αυγούστου, 2019

Έναρξη δρομολογίων Aqua Blue: Από Ραφήνα για Άνδρο – Τήνο – Μύκονο – Ικαρία – Σάμο

AquaBlue_6

Η Seajets ανακοινώνει την έναρξη των δρομολογίων του επιβατηγού/οχηματαγωγού πλοίου Aqua Blue από σήμερα Πέμπτη 1 Αυγούστου στις 16.30 από το λιμάνι της Ραφήνας με καθημερινές αναχωρήσεις προς Άνδρο, Τήνο και Μύκονο. Πρόκειται για το τρίτο πλοίο της Seajets που θα εκτελεί δρομολόγια από το λιμάνι της Ραφήνας αυξάνοντας σημαντικά τη διαθεσιμότητα θέσεων και προσφέροντας περισσότερες εναλλακτικές δρομολογίων και οικονομικότερες επιλογές για τους επιβάτες.

Επιπλέον το πλοίο κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από Ραφήνα (με αντίστοιχη  επιστροφή Τρίτη και Πέμπτη), θα εξυπηρετεί δύο νέους προορισμούς για την εταιρεία μας, την Ικαρία και τη Σάμο, δύο από τα ομορφότερα νησιά του Β.Α. Αιγαίου.

Το Aqua Blue που πλέον θα είναι το μεγαλύτερο πλοίο της γραμμής (μήκος 137 μέτρα και πλάτος 22 μέτρα), διαθέτει πολύ ευρύχωρους και πλήρως ανακαινισμένους ξενοδοχειακούς χώρους καθώς και μεγάλο αριθμό καμπινών ώστε να εξασφαλίζει στους επιβάτες του ευχάριστο και άνετο ταξίδι.

 

 

 

1 Σχόλιο

  1. Συχνός Επισκέπτης

    Μόνο που η εταιρεία Sea Jets παρέλειψε να ζητήσει συγνώμη από μερικούς δεκάδες επιβάτες για ταλαιπωρία που έχουν υποστεί τους τελευταίους μήνες, από τις συχνές βλάβες του συγκεκριμένου πλοίου. Κατά τα άλλα, η γραμμή που θα υποστηρίξει για ένα μήνα περίπου το πλοίο ανοίγει την επικοινωνία της Ανδρου και της Τήνου με την Σάμο και την Ικαρία. Ας ελπίσουμε οτι θα κρατήσει την γραμμή τον Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη τουλάχιστον η εταιρεία, διαφοροποιούμενη από την συνήθη τακτική των υπολοίπων ακτοπλοϊκών εταιρειών, οι οποίες σταματούν τα τα περισσότερα δρομολόγια των πλοίων τους στα μέσα Σεπτεμβρίου.

    Reply

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *