Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου, 2019

Γυαλιά οράσεως: Καταγγελία των οπτικών για τον υποδιοικητή του ΕΟΠΥΥ – Τι ισχύει για τους ασφαλισμένους

086977fb77b121ff8fd786d11345ddfd_XL

Γυαλιά οράσεως: Τον Υποδιοικητή του Οργανισμού του ΕΟΠΥΥ κ. Γεωργακόπουλο καταγγέλλει η Πανελλήνια Ένωση Οπτικών και Οπτομετρών «γιατί εξακολουθεί να εμπαίζει και τους ασφαλισμένους και τους οπτικούς-οπτομέτρες της χώρας»

Όπως σημειώνουν οι οπτικοί, τα υποκαταστήματα του ΕΟΠΥΥ στις πόλεις Θεσσαλονίκη Λάρισα, Σέρρες, Ελασσόνα και Κατερίνη «συνεχίζουν να μην δέχονται τα δικαιολογητικά των ασφαλισμένων ώστε να αποζημιωθούν για γυαλιά οράσεως, με την δικαιολογία ότι σε αυτές τις πόλεις υπάρχει ένα (1) κατάστημα !!!! που δέχεται το voucher».

Σύμφωνα με την Ένωση, ο κ. Γεωργακόπουλος παρά τις προφορικές διαβεβαιώσεις από την εκπομπή της ΕΡΤ «Πρώτη Είδηση» για το αντίθετο, «θέλει να χρησιμοποιήσει τους ασφαλισμένους ως μοχλό πίεσης για να εκδικηθεί τους οπτικούς-οπτομέτρες, οι οποίοι αρνούνται να υποκύψουν στις βουλές του ΕΟΠΥΥ και του Υπουργείου Υγείας».

Σε αυτό το πλαίσιο, οι οπτικοί καλούν τη Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ να τηρήσει τις δεσμεύσεις της και να διευκολύνει ως οφείλει τους ασφαλισμένους του «οι οποίο ταλαιπωρούνται από την αδιάλλακτη στάση του Οργανισμού».

Πηγή: https://www.dikaiologitika.gr

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *