Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου, 2019

Κάλεσμα απευθύνει ο κ. Γιαννίσης προς τους συνυποψήφιους για debate

Δημ Γιαννίσης

Ανοικτή πρόσκληση για διεξαγωγή debate προς τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων απευθύνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Άνδρου κ. Γιαννίσης, με σχετική δημόσια ανακοίνωσή του.

Αναλυτικότερα ο κ. Γιαννίσης στην πρόσκλησή του αναφέρει:

Αγαπητοί κύριοι

με αίσθημα ευθύνης για τον τόπο,

σας απευθύνω έκκληση να παρευρεθείτε έγκαιρα σ’ έναν γόνιμο και ουσιαστικό διάλογο για να διατυπώσουμε όλοι ελεύθερα τις απόψεις μας για τα προβλήματα, να καταθέσουμε προτάσεις και να συνδιαμορφώσουμε στα σημεία που συγκλίνουμε την επόμενη μέρα της Άνδρου!

Με αφορμή λοιπόν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

( 09 – 11/ 3/2019 )

προτείνω τη διεξαγωγή συζήτησης στο δημοτικό θέατρο με εγγυητή το νυν Δήμαρχο Άνδρου κύριο Θεοδόση Σουσούδη και συντονιστές, τη δημοσιογράφο κυρία Μαριάννα Φωτοπούλου απ’ την εφημερίδα ΑΝΔΡΙΑΚΗ και το δημοσιογράφο κύριο Διαμαντή Μπασαντή απ’ το ενημερωτικό site ΕΝ ΑΝΔΡΩ.

Για την πληρέστερη ενημέρωση των ετεροδημοτών του νησιού μας, προτείνω να πραγματοποιηθεί βιντεοσκόπηση απ’ τον διαχειριστή της ιστοσελίδας ANDROSFILM κύριο Βαγγέλη Λουκίσσα.

Οι λεπτομέρειες του DEBATE, η ενδεχόμενη παρουσία ενεργού κοινού, οι τοποθετήσεις, οι χρόνοι των απαντήσεων, καθώς και η θεματολογία των ερωτήσεων, θα μας γίνουν γνωστές ύστερα από τη συνάντηση των δύο εκπροσώπων του τύπου, που προτείνω για συντονιστές.

Αγαπητοί συνυποψήφιοι

θα είναι η πρώτη φορά στην πολιτική ζωή του τόπου μας που θα έχουμε την τιμή να συμμετέχουμε σ’ ένα τόσο μεγάλο γεγονός!

Είμαι σίγουρος πως θ’ ανταποκριθείτε όλοι στο κάλεσμά μου!

Μια καινούρια, ιστορική μέρα, ανοίγεται μπροστά μας, που θ’ αποτελέσει φάρο ελπίδας και παρακαταθήκη για τους επόμενους που θα μας διαδεχθούν!

Με τιμή

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΙΣΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ   

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *