Κυριακή, 3 Μαρτίου, 2019

ΚΠΕ Κορθίου: Υποβολή προσφορών για προμήθεια αναλωσίμων

γεφυρι-διποταματα4

Πρόσκληση υποβολής προσφορών για ανάθεση προμήθειας αναλωσίμων εκτυπωτών-μελάνια, χαρτικών-γραφική ύλη κλπ προς το  ΚΠΕ Κορθίου για την χρονική περίοδο 13-3-2019 έως και 30-6-2019.      

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κορθίου Άνδρου, στο πλαίσιο της Πράξης «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΚΠΕ)-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» που υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την παροχή αναλωσίμων εκτυπωτών, χαρτικών και ειδών γραφικής ύλης  για τις ανάγκες του ΚΠΕ Κορθίου.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να υποβάλλει προσφορά προς το ΚΠΕ Κορθίου, στην οποία θα συμπεριλαμβάνεται και το ΦΠΑ, η οποία θα ισχύει  για την χρονική περίοδο από 13-3-2019 έως και 30-6-2019.

Έναρξη υποβολής των προσφορών είναι η 28/2/2019 και  λήξη η 15/3/2019 στις 12:00 το μεσημέρι.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις παρακαλούνται να συμπληρώσουν το συνημμένο έντυπο.                                              

Οι  προσφορές μπορούν να σταλούν υπογεγραμμένες και σφραγισμένες, είτε ταχυδρομικά, (ΚΠΕ Κορθίου Άνδρου-Κτιριακό συγκρότημα Αγίας Τριάδας –Κόρθι) είτε με κατάθεση τους, ιδιοχείρως στα γραφεία του ΚΠΕ Κορθίου Άνδρου, είτε με mail(kpekorthiou@gmail.com).

Από τον διαγωνισμό θα προκύψει ένας μόνο ανάδοχος με κριτήριο την χαμηλότερη τιμή. Σε περίπτωση που υπάρχουν προμηθευτές με την ίδια τιμή θα γίνει κλήρωση, παρουσία όλων στα γραφεία του ΚΠΕ για την ανάδειξη του ενός προμηθευτή.

Σε περίπτωση συνεργασίας με το ΚΠΕ Κορθίου θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η εξόφληση γίνεται από το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ) συνήθως μέσα σε λίγους μήνες από την έκδοση του σχετικού παραστατικού(τιμολογίου κλπ). Για τις νόμιμες κρατήσεις το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ θα σας αποστείλει την αντίστοιχη βεβαίωση για φορολογική χρήση στο τέλος του οικονομικού έτους.

Περισσότερες λεπτομέρειες στη ιστοσελίδα του ΚΠΕ Κορθίου: http://kpekorthiou.blogspot.com

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *