Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου, 2019

Ο Σύλλογος Λειβαδίων στηρίζει την Κιβωτό του Κόσμου

DSCN0015

Ένα απλό μήνυμα, στάση ζωής στον μαυροπίνακα του σπιτιού των παιδιών της Κιβωτού.

Όσο υπάρχουν άνθρωποι…
Η «Κιβωτός του Κόσμου» είναι ένας οργανισμός έμπνευση και έργο του πατέρα Αντώνιου, η δράση του οποίου είναι λίγο πολύ γνωστή σε όλους μας. Το καλοκαίρι του ’18 τα παιδιά φιλοξένησε στο μοναστήρι της Αγίας Ειρήνης ο συμπατριώτης μας κ. Λευτέρης Πολέμης. Ο Σύλλογος μας είχε την χαρά και την τιμή μια μέρα του Αυγούστου να παραθέσει γεύμα στα παιδιά που παραθέριζαν στην Άνδρο.
DSCN0017

Πέντε από τα επτά μέλη του Δ.Σ. μαζί με συνοδούς στο σπίτι των παιδιών της Κιβωτού.

Η εμπειρία μας, χαράχτηκε βαθιά στη συνείδηση μας, κατά κάποιον τρόπο «υιοθετήσαμε» αυτά τα παιδιά και με κοινή μας απόφαση υποσχεθήκαμε να τα βοηθούμε όσο και όποτε μπορούμε. Το καλοκαίρι εκτός από το γεύμα τους δώσαμε 200€ σαν ένα μικρό χαρτζιλίκι της παραμονής τους στην Άνδρο. Σήμερα είχαμε την χαρά να τα επισκεφτούμε τα παιδιά στο σπίτι που μένουν στο Κερατσίνι και τους προσφέρουμε μερικά γεύματα ακόμη. Τους πήγαμε λοιπόν κρέατα αξίας 300€, πολλά γλυκά, σοκολάτες, κουλούρια, αμυγδαλωτά*, τσουρέκια και παιδικά βιβλία.
DSCN0024
Ο λόγος που κοινοποιούμε με λεπτομέρειες την «δράση» μας δεν είναι βέβαια από αυταρέσκεια, θέλουμε με αυτή την κίνηση μας να βρούμε μιμητές. Εμείς, ο Σύλλογος Λειβαδίων ο «Άγιος Κωνσταντίνος», θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά τους. Η χαρά της υποδοχής που πήραμε από αυτά τα παιδιά είναι για εμάς μια σπουδαία ανταμοιβή. Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα και υποστηρίξτε την kivotostoukosmou.org νιώστε την αγαλλίαση που νοιώσαμε, την άδολη αγάπη που εισπράξαμε!
Το Δ.Σ.
INFO
Η «Κιβωτός του Κόσμου» είναι Εθελοντικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού. kivotostoukosmou.org
* Τα Ανδριώτικα γλυκά ήταν προσφορά των ζαχαροπλαστείων Λεωνίδα Ζαΐρη και Κώστα Τζιώτη.

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *