Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου, 2019

Σχηματίστηκε δικογραφία για τις γάτες που βρέθηκαν νεκρές στη Χώρα

Bringing-Your-Kitten-Home_f968d7e4-043a-4260-b717-d88bd8ab3b6c_0

Ποινική δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος του άγνωστου δράστη, ο οποίος σύμφωνα με σχετική καταγγελία θανάτωσε πέντε αδέσποτες γάτες στην Χώρα.

Σε σχετική ανάρτηση σε μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, η κα Αθηνά Τσατσομοίρου, υπεύθυνη του Φιλοζωικού Σωματείου Άνδρου, αναφέρει πως ειδοποιήθηκε από εθελοντή φιλόζωο, ο οποίος βρήκε τις γάτες που ο ίδιος φρόντιζε με δαπάνες του Δήμου, νεκρές. Η κα Τσατσομοίρου υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων στο Α.Τ. Άνδρού. Μάλιστα όπως επισημαίνει δίπλα στις γάτες βρέθηκε σακούλα με λίγη ξηρά τροφή και περιείχε περίεργη σκόνη.

Επιπλέον η κα Τσατσομοίρου στέλνει έκκληση για να βρεθεί ο δράστης τονίζοντας πως δεν θεωρείται «ρουφιανιά», η βοήθεια να βρούμε τον δολοφόνο. είτε ανθρώπων, είτε ζώων.

Το Φιλοζωικό Σωματείο Άνδρου, τα τελευταία χρόνια έχει κάνει τεράστια προσπάθεια για την προστασία των αδέσποτων στο νησί, αλλά χρειάζεται και την βοήθεια όλων μας. Είτε με δωρεές  (χρημάτων – τροφών – εμβολίων) είτε με εθελοντική προσφορά.
Καλό θα είναι να ευαισθητοποιηθούμε όλοι, μιας και στον μικρό τόπο που ζούμε, συναντάμε κακοποίηση και η θανάτωση ζώων, συνεχώς.
Όποιος γνωρίζει κάτι για το περιστατικό μπορεί να επικοινωνήσει είτε με το Αστυνομικό Τμήμα, είτε με την κ. Τσατσομοίρου.
Τα στοιχεία επικοινωνίας με το Σωματείο μπορείτε να τα βρείτε στην ιστοσελίδας του στον παρακάτω σύνδεσμο:
 
 

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *