Πέμπτη, 28 Μαΐου, 2020

Στα «χρυσά γενέθλια» και την πίτα του Εξωραϊστικού Συλλόγου Άνδρου «ο Άγ. Νικόλαος»

17

Εικόνες και όμορφες, αναμνηστικές στιγμές από τη χθεσινή εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας και των Χρυσών Γενεθλίων του Συλλόγου μας, στο Παρθεναγωγείο Λαμύρων. Μας τίμησαν με την παρουσία τους και ευλόγησαν την Αγιοβασιλόπιτα, οι Αιδεσιμώτατοι πατέρες Θεοφάνης και Φιλάρετος.Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους παραβρέθηκαν στη διπλή γιορτή και χαρά μας! Ανάμεσά τους, τους κ.κ. Δημήτρη Γιαννίση, Αντιδήμαρχο Άνδρου, Αριστοτέλη Αστρά, Πρόεδρο της Κοινότητας Λαμύρων, Δέσποινα Χατζόγλου, Πρόεδρο του Συλλόγου Μαινήτων, Σούλα Παντζοπούλου, Πρόεδρο του Συλλόγου Βραχνού, Λεωνίδα Γαλανό, Πρόεδρο του Συλλόγου Μεσαριάς, Ορσαλία Μανδαράκα, Πρόεδρο του Συλλόγου Καππαριάς, Δέσποινα Λαμπριάδου, Δ/ντρια του Δημ. Σχολείου Μεσαριάς , πολλά μέλη και φίλοι από το Κόρθι, την Καππαριά, τις Στενιές, τα Λειβάδια, τη Χώρα…. και τα 4 χωριά μας.

10
Ομοίως ευχαριστούμε πολύ, τις ναυτιλιακές εταιρείες FAST FERRIES, SEAJETS και όλους τους δωροθέτες που ενίσχυσαν με τις χορηγίες τους, τη λαχειοφόρο αγορά. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνουμε στις κυρίες του Συλλόγου για τα νόστιμα εδέσματα που παρασκεύασαν, στους μουσικούς μας Βαγγέλη Χαλά και Τάσο Χαζάπη για την όμορφη μουσική κάλυψη της εκδήλωσης, στους κ.κ. Βαγγέλη Λουκίσσα, Μάκη φωτογράφο και Απόστολο Μαρκόπουλο για την βιντεοσκοπική και φωτογραφική κάλυψη και στον χορηγό επικοινωνίας Asteras Radio.
Ευχόμαστε ολόψυχα ο Νέος Χρόνος να φέρει σε όλους Υγεία και τα καλύτερα που ο καθένας ξεχωριστά επιθυμεί. Στο δε Σύλλογό μας, ευχόμαστε να τα εκατοστήσει και να συνεχίσει το δημιουργικό του έργο με τον ίδιο παλμό και αγάπη, έτσι όπως ξεκίνησε το 1970 από ανθρώπους προικισμένους με όραμα, με ελπίδα, με συλλογικό πνεύμα και αλληλεγγύη για τα τέσσερα χωριά μας και γενικότερα για την Άνδρο μας! Και του χρόνου με Υγεία!
»Χρόνια Πολλά»

Σημ.: Τις Βασιλόπιτες παρασκεύασαν τα Ζαχαροπλαστεία »Γαλανός» και »Φυρίος» ενώ την εντυπωσιακή τούρτα το Ζαχαροπλαστείο »Δημήτριος Λάσκαρης»

Όλες οι φωτογραφίες του άλμπουμ είναι του κ. Απόστολου Μαρκόπουλου – πολλές ευχαριστίες.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 11 12 13 14 15 16 18

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: Content is protected !!