Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου, 2019

Στην πίτα της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου

kopi_pitas_eas_1

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε τη Δευτέρα 11/2 η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, σε ένα κατάμεστο Κέντρο «Έναστρον» στο Γλινάδο, σε οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Μάλιστα, το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος και ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και Έπαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Γιάννης Μαργαρίτης.

kopi_pitas_eas_2

Η βραδιά ξεκίνησε με ένα ενδιαφέρον παιχνίδι γνώσεων! Οι εργαζόμενοι της Ε.Α.Σ. Νάξου χωρίστηκαν ανά διευθύνσεις (σύμφωνα με τη νέα δομή της εταιρείας) και απάντησαν σε ερωτήσεις για τη λειτουργία της Ε.Α.Σ. Στόχος του παιχνιδιού ήταν η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάχυση πληροφορίας ώστε όλοι οι εργαζόμενοι να έχουν πλήρη εικόνα για την Ε.Α.Σ. και τη λειτουργία της. Μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του τμήματος Marketing/PR-Ραδιοφωνικού Σταθμού!

kopi_pitas_eas_3

Η βραδιά, όμως, εκτός από παιχνίδι, είχε και δώρα! Ο υπάλληλος στον οποίο έπεσε το φλουρί στην πίτα των εργαζομένων κέρδισε ένα γεύμα με την οικογένειά του στο νέο εστιατόριο της Ε.Α.Σ. Νάξου, το 1926. Από την άλλη, το φλουρί της πίτας της διοίκησης έπεσε στον Πρόεδρο της Ε.Α.Σ. Νάξου, Δημήτρη Καπούνη, ο οποίος χάρισε από μία δωροεπιταγή 30 ευρώ στον κάθε ένα από τους εργαζόμενους της Ε.Α.Σ. – οι εν λόγω δωροεπιταγές μπορούν να εξαργυρωθούν σε όλα τα σημεία λιανικής.

kopi_pitas_eas_4

«Το 2018 ήταν μία καλή χρονιά για την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου. Κλείσαμε με κέρδη την προηγούμενη χρονιά και μάλιστα ενώ οι συνθήκες είναι δύσκολες. Πάμε καλά και θα πάμε καλύτερα το 2019», είπε, μεταξύ άλλων, στον χαιρετισμό του, ο Δ. Καπούνης, αναφερόμενος παράλληλα στην αναδιάρθρωση των υπηρεσιών της εταιρείας προκειμένου να γίνει πιο λειτουργική και ανταγωνιστική.

kopi_pitas_eas_5

Τους χαιρετισμούς τους απηύθυναν και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Α.Σ. Νάξου (Σταμάτης Σέργης, Ιάκωβος Βαλέρης, Νικηφόρος Χωριανόπουλος, Ιάκωβος Ζαχαράτος), ο νομικός σύμβουλος της εταιρείας, Γιώργος Καραμανής, καθώς και ο εκπρόσωπος της Ε.Α.Σ. στη ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ, Γιώργος Γκούφας.

kopi_pitas_eas_6_dimitris_kapounis_iakovos_valeris

kopi_pitas_eas_7_margaritis_xatzimarkos

kopi_pitas_eas_8_dimitris_kapounis

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *