Παρασκευή, 1 Μαρτίου, 2019

Στους Sunday Times μονοπάτια της Άνδρου & Andros Routes !

Apikia-Mesathouri005-1500x430

Στη ταξιδιωτική στήλη των Sunday Times της 27ης Ιανουαρίου 2019, δημοσιεύεται εκτενές άρθρο της δημοσιογράφου Rachel Howard παρουσιάζοντας την Άνδρο ως ιδανικό προορισμό για πεζοπορία στην Ελλάδα.

Sunday-Times-Headline1-2-1030x316

Sunday-Times-Page-2sΓίνεται ιδιαίτερη αναφορά στη προσπάθεια Andros Routes για τη συντήρηση και ανάδειξη των μονοπατιών της Άνδρου καθώς και στη πιστοποίηση της συνεχόμενης διαδρομής 1ookm Andros Route. Γίνεται επίσης αναφορά και στο 1ο Φεστιβάλ Πεζοπορίας «Andros on Foot Festival» τον περασμένο Οκτώβριο. Η Άνδρος μέσα από τα μάτια της δημοσιογράφου παρουσιάζεται γλαφυρά ως ένας ιδανικός προορισμός που μπορεί να απολαύσει κανείς μοναδικές φυσικές ομορφιές αλλά και καταπληκτική ποικιλία γεύσεων από τα προϊόντα της εύφορης γης της.

Στο άρθρο περιγράφονται μεταξύ άλλων και πάροχοι υπηρεσιών διαμονής, διατροφής αλλά και γαστριμαργικών δραστηριοτήτων, επιλογή εμπειριών της ίδιας της δημοσιογράφου από το τελευταίο ταξίδι της στην Άνδρο.

Η δημοσίευση αυτή έρχεται να λειτουργήσει αθροιστικά στη προβολή της Άνδρου και σε άλλα ευρείας κυκλοφορίας και διεθνούς κύρους ΜΜΕ όπως το δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian το 2016. Αξίζει να σημειωθεί πως την εφημερίδα Sunday Times διαβάζει κοινό 1,7 εκατομμυρίων αναγνωστών στη Μεγάλη Βρεττανία και την Αμερική.

Είναι φανερό για μια φορά ακόμη πως η συστηματική φροντίδα και η με σεβασμό ανάδειξη των ιδιαιτεροτήτων της Άνδρου αναγνωρίζεται σε διεθνές επίπεδο !

Για περισσότερα νέα επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Andros Routes: https://www.androsroutes.gr

Sunday-Times-Page-3-1-1030x643 Sunday-Times-Page-4-1-1030x616

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *