Τρίτη, 5 Μαρτίου, 2019

TripAdvisor: Νέα υπηρεσία στοχευμένης προβολής των ξενοδοχείων

TripAdvisor_728x427_851153928

Mεγαλύτερες δυνατότητες διαφήμισης σε επιχειρήσεις φιλοξενίας από όλο τον κόσμο θα προσφέρει η TripAdvisor ανακοινώνοντας σήμερα την έναρξη λειτουργίας των Sponsored Placements, εφόσον το κατάλυμα εμφανίζει τιμές και διαθεσιμότητα στην TripAdvisor σε πραγματικό χρόνο.

Οι διαφημίσεις αυτές θα έχουν περίοπτη θέση στην TripAdvisor και θα δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις φιλοξενίας να κερδίζουν την προσοχή των ταξιδιωτών, προσελκύοντας ποιοτική και στοχευμένη διαδικτυακή κίνηση στα καταλύματα.

Οι Sponsored Placements ξεκίνησαν να είναι διαθέσιμες πέρυσι αποκλειστικά για καταλύματα με εγγραφή Business Advantage, και πλέον προσφέρονται σε όλο τον κόσμο για στόχευση στα 490 εκατ. μηνιαίους επισκέπτες της πλατφόρμας.

Οι διαφημίσεις αυτές εμφανίζονται σε δυνητικούς επισκέπτες που αναζητούν κατάλυμα σε οποιαδήποτε δεδομένη τοποθεσία, όταν υπάρχει διαθεσιμότητα και το κατάλυμα ταιριάζει με τα κριτήρια αναζήτησης των επισκεπτών. 

Κατά μέσο όρο, σύμφωνα με την TripAdvisor, το 70% των ταξιδιωτικών αναζητήσεων για την υψηλή σεζόν θα πραγματοποιηθούν μέσα στο προσεχές τρίμηνο, και το 74% των ταξιδιωτών κάνει κράτηση ξενοδοχείου στη σελίδα της μονάδας έχοντας προηγουμένως προβεί σε αναζήτηση στην TripAdvisor.

Στα καινούρια χαρακτηριστικά των Sponsored Placements περιλαμβάνεται η στόχευση των διαφημίσεων ανά ημέρα της εβδομάδας που θα γίνει η διαμονή, προσφέροντας έλεγχο στο κόστος. Επιπλέον, η πλατφόρμα προσφέρει δυνατότητα παύσης της διαφήμισης καθώς και προγραμματισμού προβολής της.

Πηγή: https://www.tornosnews.gr

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *