Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Άμεσο ορισμό των Αντιδημάρχων ζητά ο επικεφαλής της παράταξης «Ανδριακή Ενότητα» κ. Θεολόγου

1383358_273860166108482_1377527147_n

Ανοιχτή επιστολή προς το Δήμαρχο Άνδρου, απέστειλε ο επικεφαλής της παράταξης «Ανδριακή Ενότητα», κ. Νίκος Θεολόγου επισημαίνοντας πως ο Δήμος Άνδρου είναι ο μοναδικός σε όλη τη χώρα που δεν έχουν οριστεί Αντιδήμαρχοι.

Ο κ. Θεολόγου ζητά τον άμεσο ορισμό των αντιδημάρχων, ενώ επισημαίνει πως μπορεί η νέα Δημοτική Αρχή να προσπαθεί να τηρήσει ενδοπαραταξιακές ισορροπίες, όμως ο λαός την εξέλεξε για να διοικεί και να λύνει τα προβλήματα της καθημερινότητας που είναι πολλά.

Αναλυτικά η επιστολή του επικεφαλής της Ανδριακής Ενότητας έχει ως εξής:

ΑΝΔΡΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημοτική Παράταξη της Άνδρου

Ανοιχτή Επιστολή

Άνδρος, 10 Σεπτεμβρίου 2014

Αριθ.Πρωτ.1

ΘΕΜΑ: Περί ορισμού Αντιδημάρχων Δήμου Άνδρου

Κυριε Δήμαρχε,

Ο Δήμος Άνδρου είναι ίσως ο μοναδικός Δήμος της χώρας όπου δεν έχουν οριστεί, από 1.9.2014 ημερομηνία ανάληψης των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής έως και σήμερα 10.9.2014, Αντιδήμαρχοι.

Κατανοούμε ότι προσπαθείτε να τηρήσετε ενδοπαραταξιακές ισορροπίες, όμως ο λαός της Άνδρου σας εξέλεξε για να διοικήσετε. Οι Αντιδήμαρχοι είναι ανάγκη να οριστούν άμεσα διότι τα ζητήματα της καθημερινότητας που ζητούν λύσεις είναι πολλά.

Κάντε λοιπόν το καθήκον σας και ορίστε με Απόφασή σας Αντιδημάρχους για να αρχίσει επιτέλους να διοικεί η νέα Δημοτική Αρχή. Το συμφέρον τη Άνδρου πρέπει να είναι πάντα πάνω από το παραταξιακό σας συμφέρον.

Ο Επικεφαλής

της Δημοτικής Παράταξης ΑΝΔΡΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Νικόλαος Θεολόγου

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!