Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Αίτημα για τη γραμμή Ραφήνα – Άνδρος – Τήνος – Μύκονος έχει υποβληθεί από την εταιρεία του πλοίου «Άγιος Γεώργιος» – Την Τρίτη 21 Οκτωβρίου η απόφαση από το ΣΑΣ

agios-georgios

Στις 21 Οκτωβρίου ημέρα Τρίτη και ώρα 10:30 θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοικών Συγκοινωνιών στο κτήριο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου. Και αυτή η συνεδρίαση αναμένεται να διεξαχθεί σε έντονο κλίμα καθώς τα αιτήματα που θα εξεταστούν θα κρίνουν το μέλλον αρκετών «γραμμών» και κατ” επέκταση πλοίων και νησιών.

Ένα από τα σημαντικότερα  ζητήματα που θα απασχολήσει το ΣΑΣ είναι το αίτημα δρομολόγησης του ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ στη γραμμή Ραφήνα – Άνδρος – Τήνος – Μύκονος με αναχώρηση στις 07:30. Τα πράγματα δεν είναι απλά καθώς υπάρχουν ήδη 2 παίκτες στη γραμμή, η FAST FERRIES με τα πλοία ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π και ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π και η GOLDEN STAR FERRIES με το SUPERFERRY II. Αν θεωρήσουμε ως δεδομένο οτι η BLUE STAR FERRIES εγκαταλείπει τη Ραφήνα μετά την πώληση του BLUE STAR ITHAKI, ανοίγει σίγουρα μια θέση τους καλοκαιρινούς μήνες.

Να σημειώσουμε πως το πλοίο Άγιος Γεώργιος εδώ και αρκετά χρόνια εκτελεί δρομολόγια στις Δυτικές Κυκλάδες, ωστόσο φαίνεται πως έφτασε το τέλος εποχής. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, είχαν εκφραστεί σοβαρά παράπονα από τους κατοίκους και τις τοπικές αρχές που ζητούσαν την απομάκρυνση του πλοίου. 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!