Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2023

Ακροάσεις για τη δημιουργία της «Παιδικής – Νεανικής Χορωδίας των Κυκλάδων»

XORWDIA

Ανάμεσα στους καταστατικούς σκοπούς της Ορχήστρας των Κυκλάδων είναι και η ανίχνευση, αξιοποίηση και προώθηση παιδιών και νέων που διαθέτουν κλίση και ιδιαίτερα χαρίσματα στη μουσική, αλλά και η δημιουργία μουσικών υποσυνόλων, χορωδιών και ομάδων, για τη συμμετοχή τους σε εκδηλώσεις.

Στο πλαίσιο αυτό η Ορχήστρα, εγκαινίασε στα τέλη του 2012 την Παιδική-Νεανική Χορωδία των Κυκλάδων στοχεύοντας να παρέχει χορωδιακή αγωγή και μουσική καλλιέργεια μέσα από το ομαδικό τραγούδι. Με την καθοδήγηση του μαέστρου μας Νίκου Κυπουργού και τη διδασκαλία της κας Κικής Κουκουλή, η Χορωδία συνόδευσε την Ορχήστρα σε τρεις παραστάσεις με τραγούδια από τη γνωστή ραδιοφωνική σειρά «Εδώ Λιλιπούπολη» στο Θέατρο Απόλλων.

Θεωρώντας τη Χορωδία ως μέσο ψυχικής και πνευματικής καλλιέργειας που βοηθά τα παιδιά να αγαπήσουν τη μουσική και να αποκτήσουν πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας, η Ορχήστρα ανακοινώνει ότι οργανώνει ακροάσεις για την έναρξη του νέου κύκλου διδασκαλίας και λειτουργίας της Χορωδίας.

Στόχος μας είναι η νέα Παιδική-Νεανική Χορωδία των Κυκλάδων να λαμβάνει μέρος στις επικείμενες παραγωγές της Ορχήστρας μας, ενώ  παράλληλα θα πραγματοποιεί και δικές της αυτόνομες συναυλίες.

Οι ακροάσεις προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, στο χώρο τουΘεάτρου Ευανθία Καϊρη.

Στην ακρόαση μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά από 7-14 ετών, παρουσιάζοντας ένα κομμάτι δικής τους επιλογής, ενώ θα εξεταστούν σε ασκήσεις ακουστικής αντίληψης.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει στον χώρο των ακροάσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον κ. Φώτη Τσαντήλα (τηλ. 6978 266 050 – email:tsantifo@yahoo.gr).

Η αίτηση που θα υποβάλετε θα πρέπει να περιλαμβάνει το ονοματεπώνυμο του παιδιού και την ηλικία του, καθώς και τα στοιχεία του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας και αν είναι εφικτό διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                           Ο Γραμματέας

                                                                       Νίκος Κυπουργός                                                                  Φώτης Τσαντήλας

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!