Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023

Αμερικανός ήθελε να κρατήσει τη σύζυγό του θαμμένη στην αυλή του

vvvvvvv

Ένας άνδρας στην Αλαμπάμα δεν μπορεί να κρατήσει τη σύζυγό του θαμμένη στην αυλή του σπιτιού που μοιράζονταν επί δεκαετίες, αποφάσισε αμερικανικό δικαστήριο.

Τα λείψανα της Πάτσι Ντέιβις, η οποία απεβίωσε το 2009, μετακινήθηκαν την Παρασκευή από τον τάφο της στην αυλή του σπιτιού της στο Στίβενσον της Αλαμπάμα.
Μόνο η ταφόπλακα παρέμεινε στο σπίτι, καθώς ο Τζιμ Ντέιβις δέχθηκε να αποτεφρωθούν τα λείψανα της συζύγου του.
Ο 74χρονος άνδρας είχε ορκιστεί ότι δεν θα αφαιρούσε ποτέ από το οικόπεδο τα λείψανα της συζύγου. Είπε ότι η αυλή του είναι «το δικό του κομμάτι Αμερικής» και ότι επιθυμία της συζύγου του ήταν να ταφεί εκεί.
Τα οικογενειακά νεκροταφεία δεν αποτελούν ασυνήθιστο θέαμα στις αγροτικές περιοχές της Αλαμπάμα, ωστόσο δικηγόρος της περιοχής υποστήριξε ότι τα νεκροταφεία χωρίς άδεια παραβιάζουν τη νομοθεσία της αμερικανικής Πολιτείας.
Όλοι οι τόποι ταφής πρέπει να έχουν περάσει από υγειονομικό έλεγχο και να έχουν εγκριθεί από τις τοπικές αρχές.

Πηγή: www.in.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!