Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Αναδιοργανώνεται το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας – Συνάντηση εργασίας Χ. Κόκκινου με τον υπεύθυνο του γραφείου ΠΑΜ-ΠΣΕΑ

1d235a621fe99ee229eec9439b5aadb4

Συνάντηση εργασίας με τον υπεύθυνο του γραφείου Παλλαϊκής Άμυνας – Πολιτικής Σχεδίαση Έκτακτων Αναγκών Δωδεκανήσου (ΠΑΜ-ΠΣΕΑ) Κωνσταντίνο Καλημερίδη πραγματοποίησε στα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος.

Κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής αυτής συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην οργάνωση, καθοδήγηση και κινητοποίηση των πολιτικών δυνάμεων για τη προστασία του νομού Δωδεκανήσου ενώ τονίστηκε και ο σημαντικός ρόλος του γραφείου για τη διασφάλιση της Εθνικής Άμυνας σε περίοδο πολέμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποστολή του γραφείου ΠΑΜ-ΠΣΕΑ είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς σε περίοδο ειρήνης αναλαμβάνει την οργάνωση, προπαρασκευή, και κινητοποίηση όλων των Πολιτικών Δυνάμεων και πόρων της χώρας για την προστασία της, από κάθε φύσεως προσβολών και αντιμετώπιση καταστροφών.

Εντός των προσεχών ημερών επίκειται η αναδιοργάνωση του τμήματος της πολιτικής προστασίας και θα συνεδριάσει το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) περιφερειακής ενότητας Δωδεκανήσου.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!