Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023

Αναφορά για την μεταφορά στο ΤΑΙΠΕΔ περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου που βρίσκονται στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κατέθεσε ο Ν. Συρμαλένιος

Αναφορά προς τους Υπουργούς Οικονομικών, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής για την μεταφορά στο ΤΑΙΠΕΔ περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου που βρίσκονται στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κατέθεσε ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Νίκος Συρμαλένιος.

Αναλυτικότερα:

Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων

ΑΝΑΦΟΡΑ

Για τους  κ.  Υπουργούς Οικονομικών, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

Θέμα: Μεταφορά στο ΤΑΙΠΕΔ περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου που βρίσκονται στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.  

Ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Νικόλαος Συρμαλένιος καταθέτει αναφορά το έγγραφο της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων (ΟΝΑΣ) της 20.08.2014 με αρ. πρωτ. 148 καθώς και το σχετικό ψήφισμα της 12.08.2014 με αρ. πρωτ. 147  σχετικά με την  «Μεταφορά στο ΤΑΙΠΕΔ περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου που βρίσκονται στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων». Το έγγραφο αναφέρει σχετικά ότι «Με …απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων καθώς και με άλλες αποφάσεις της έγινε μεταφορά στο ΤΑΙΠΕΔ περιουσιακών στοιχείων του  Δημοσίου σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3986/2011(ΦΕΚ152Α). Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται περιοχές που βρίσκονται εντός των ορίων του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και συγκεκριμένα οι λίμνες Αγίου Προκοπίου, Αλυκή, Αμμοθίνες της Πλάκας, Έλος Καλαντού και παραλία Λιβάδι της Νήσου Ηρακλειάς.»

Αθήνα, 02.09.2014

Ο καταθέτων Βουλευτής

 Νικόλαος Συρμαλένιος

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!