Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023

Ανοιχτή Ομιλία για τη διατροφή και τον υγιεινό τρόπο ζωής από το Δήμο Άνδορυ

omilia diatrofi

Ανοιχτή Ομιλία με θέμα «Ο ρόλος της διατροφής στην πρόληψη και την θεραπεία ασθενειών», διοργανώνει τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, ο Δήμος Άνδρου σε συνεργασία με το τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης.

Η ημερίδα  θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Δημοτικού Θεάτρου Δήμου Άνδρου, στις 18:00 μ.μ. ενώ  στοχεύει στην ανάδειξη του ρόλου της σωστής διατροφής στην προάσπιση της υγείας και την συμβολή της στην πρόληψη και θεραπεία ασθενειών (παχυσαρκία, σακχαρώδης διαβήτης τύπου ΙΙ, δυσλιπιδαιμία, αρτηριακή υπέρταση, καρδιαγγειακά νοσήματα).

Όσοι επιθυμούν θα μπορούν να συμμετάσχουν στο δωρεάν πρόγραμμα διατροφικής παρέμβασης που θα διεξάγεται σε χώρο του δήμου και θα έχει διάρκεια 6 μήνες. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δωρεάν διαιτολογική παρακολούθηση με πρόγραμμα διατροφής, τροποποίηση διατροφικής συμπεριφοράς και μετρήσεις σύστασης σώματος.

Η ημερίδα διεξάγεται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος: «Ανάπτυξη της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, και Προάσπιση της Δημόσιας Υγείας του πληθυσμού» και με χρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (ΕΣΠΑ 2007-2013)

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!