Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές της ΠΕΔ Ν. Αιγαίου

5e0e419b4e9850f9724f18befdbd8b6c_XL

Στις 7 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου και Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων) Νοτίου Αιγαίου.

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία της ΠΕΔ έχει εκδηλώσει ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος που θεωρείται και το φαβορί. Από πλευράς Δωδεκανήσου δεν έχει εκδηλωθεί άλλο ενδιαφέρον, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η στάση που θα κρατήσουν οι Κυκλάδες.

Δήμαρχοι από τις Κυκλάδες παροτρύνουν το δήμαρχο Σύρου – Ερμούπολης Γιώργο Μαραγκό να διεκδικήσει την προεδρία της ΠΕΔ Ν. Αιγαίου, όσο κι αν αυτό ακούγεται δύσκολο, μιας και η πλειοψηφία των εκλεκτόρων είναι από τα Δωδεκάνησα.

Για την ώρα, το πιθανότερο σενάριο είναι να κατέλθει για πρόεδρος ο Φώτης Χατζηδιάκος και ο Γιώργος Μαραγκός να διεκδικήσει τη θέση του αντιπροέδρου και επικεφαλής του παραρτήματος Κυκλάδων της ΠΕΔ, θέση που φέρεται να διεκδικεί και ο δήμαρχος Μήλου Γεράσιμος Δαμουλάκης

Να σημειωθεί ότι και στο προηγούμενο σχήμα της ΠΕΔ Ν. Αιγαίου, πρόεδρος είχε εκλεγεί ο τότε δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς και αντιπρόεδρος ο πρώην δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης, Γιάννης Δεκαβάλλας. 

Πηγή: http://cyclades24.gr/

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!