Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Γ. Πουσσαίος: «Οι υπηρεσιακοί φάκελοι και τα πλέον φλέγοντα θέματα παραδόθηκαν στον κ. Λεονταρίτη»

Με έκπληξη πληροφορήθηκα τις δηλώσεις του νέου Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου σε ηλεκτρονικό ενημερωτικό site  σχετικά με την έλλειψη ουσιαστικής ενημέρωσης από την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή.

Ειλικρινά για την αποκατάσταση της αλήθειας και σε ό,τι με αφορά αφού πρωτίστως συμφωνήσω μαζί του ότι πράγματι «οι 3,5 μήνες που μεσολάβησαν από τις εκλογές μέχρι και την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της νέας Περιφερειακής Αρχής είναι ένα μεγάλο διάστημα για την παράδοση και τη σωστή ενημέρωση», οφείλω να τονίσω ότι από την πλευρά μου το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα η παρουσία μου ήταν καθημερινή και σε ετοιμότητα για ενημέρωση όπως και έπραξα άλλωστε προς τον εκλεγέντα Χωρικό Αντιπεριφέρειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη  ανά πολύ συχνά χρονικά διαστήματα.

Σχετικά με την αναφορά του κ. Χατζημάρκου ότι «βρήκε άδεια γραφεία, χωρίς φακέλους, χωρίς ενημερωτικά έγγραφα ακόμη και από υπολογιστές» θέλω να υπενθυμίσω  ότι για την Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων, οι υπηρεσιακοί φάκελοι αρχειοθετημένοι ανά θεματική και χωρική ενότητα βρίσκονται σε φοριαμούς στο χώρο εργασίας ενώ για τα πλέον φλέγοντα θέματα παραδόθηκαν στον κ. Λεονταρίτη σχετικά υπομνήματα για τα οποία προηγήθηκαν συναντήσεις με αναλυτική ενημέρωση.

Τέλος σε ότι αφορά στους υπολογιστές οφείλω να διευκρινίσω ότι αυτοί, τη τελευταία ημέρα της θητείας μου παραδόθηκαν στην αρμόδια Διεύθυνση Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυκλάδων κατόπιν σχετικής συνεννόησης προκειμένου να γίνει η απαραίτητη διαμόρφωση (format) και ήταν προς χρήση ακριβώς την επομένη ημέρα γεγονός που πλέον των υπαλλήλων γνώριζε και η Διεύθυνση Εσωτερικής Λειτουργίας.

 ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. ΠΟΥΣΣΑΙΟΣ

π. Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!