Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Γ. Χατζημάρκος: «Η συνένωση δυνάμεων, στη σημερινή συγκυρία, θα πρέπει να είναι το κυρίαρχο πολιτικό χαρακτηριστικό της αυτοδιοίκησης»

Xatzimarkos_

Δήλωση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου, για την εκλογή του στο Προεδρείο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ)

«Η απόφαση της  συντριπτικής πλειοψηφίας του 25μελούς  Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος,  ήταν  να συγκροτηθεί ένα διαπαραταξιακό προεδρείο, αφού η πενταετία που έχουμε μπροστά μας είναι ένα διάστημα στο οποίο,  η συνένωση δυνάμεων θα πρέπει να είναι το κυρίαρχο πολιτικό χαρακτηριστικό της αυτοδιοίκησης. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε, με μόνα τα μέλη  της ΕΝΠΕ που πρόσκεινται στην ομάδα της κ. Ρένας Δούρου, να απέχουν του συναινετικού της διαδικασίας αυτής.  Η εκλογή μου στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΝΠΕ, μου δίνει τη δυνατότητα  να υπηρετήσω τον περιφερειακό θεσμό και μέσα από το κεντρικό  θεσμικό   εκπρόσωπό του,  μεταφέροντας εκεί το σύνολο των ζητημάτων και ανοιχτών πληγών που έχει και η περιοχή μας».

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!