Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Δήλωση του Γιάννη Καπάκη με την ευκαιρία της ανάληψης καθηκόντων στο νέο Δήμο

 AfisaKapakisTopiaΦίλες και φίλοι,
Η ορκωμοσία και η συγκρότηση των οργάνων στις 7/9, σηματοδοτούν την έναρξη, μιας πενταετούς διάρκειας θητείας των οργάνων του Δήμου. Μιας θητείας, ιδιαίτερα κρίσιμης για τα προβλήματα των δημοτών και της Άνδρου, για την αντιμετώπιση των οποίων, οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Άνδρος της Ζωής μας», δηλώνουν παρόντες για τα επόμενα 5 χρόνια.
Η διαδικασία της ορκωμοσίας ήταν ασφαλώς μια τυπική διαδικασία, που προβλέπεται από τον νόμο. Εμείς ως συνδυασμός, τον ουσιαστικό όρκο, τον δώσαμε μπροστά στους δημότες του Δήμου, με τις προγραμματικές μας θέσεις. Με τη στάση μας. Με την υπόσχεση μας.
Εύχομαι στον νέο Δήμαρχο Θ. Σουσούδη και σε όλους τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους μία γόνιμη και δημιουργική θητεία. Προσωπικά, ως επικεφαλής της παράταξης «Άνδρος της Ζωής μας», αλλά και όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας θα εκπροσωπήσουμε επάξια τους πολίτες που μας έδωσαν τη δύναμη και τη «φωνή».
Βιώνοντας τις προκλήσεις της εποχής, είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι να σταθούμε αρωγοί σε κάθε ενέργεια ή πρωτοβουλία αναπτυξιακής κατεύθυνσης προς όφελος των πολιτών της Άνδρου. Ωστόσο, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι θα είμαστε απέναντι σε αντιλήψεις και πολιτικές που στόχο έχουν την εξυπηρέτηση συμφερόντων και πλήττουν το κοινωνικό σύνολο. Με ευθύνη και συνέπεια μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο θα ασκούμε έλεγχο, εποικοδομητική κριτική, ουσιαστική, μαχητική κι όχι στείρα αντιπολίτευση, πάνω στη βάση των αρχών και των θέσεών μας. Και με την στήριξη της τοπικής κοινωνίας, ελπίζουμε να έχει αυτή η στάση μας, ευεργετικά αποτελέσματα για τον τόπο και την τοπική κοινωνία.
Γνωρίζουμε τη δυσκολία του εγχειρήματος. Είμαστε όμως αποφασισμένοι να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια, μαζί με το σύνολο των αιρετών, τους εργαζόμενους και τους δημότες.
Ζητάμε από τους συναδέλφους της πλειοψηφίας σκληρή δουλειά, ανοιχτά αυτιά, προτάσεις και αποτελεσματικότητα.
Θέλουμε από τους συναδέλφους της αντιπολίτευσης συνεργασία, καλοπροαίρετη  κριτική και ρεαλιστικές προτάσεις.
Από τον κινητήριο μοχλό του Δήμου, τους εργαζόμενους, θέλουμε αναγνωρίζοντας την κατάσταση που επικρατεί να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να βελτιωθεί το παρεχόμενο έργο στους Δημότες.
Έχουμε ανάγκη την συμπαράσταση των Δημοτών. Καθαρότερος Δήμος και αλληλεγγύη στους έχοντες ανάγκη, δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τον εθελοντισμό, χωρίς την ενεργοποίηση όλων μας.
Από βάθους καρδιάς για άλλη μια φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συμπορεύτηκαν μαζί μας στον πεντακάθαρο, χωρίς συναλλαγές και υπόγειες διαδρομές αγώνα μας.
Είμαστε ακόμη, πιο δυνατοί, πιο ενωμένοι, πιο αποφασισμένοι!
Συνεχίζουμε ως μια ομάδα για να πετύχουμε μαζί με όλους σας την Άνδρο της Ζωής μας.
Γιάννης Καπάκης

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!