Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023

Δίκτυο Αειφόρων Νήσων του Αιγαίου «Δάφνη»: Εκδήλωση ενημέρωσης για τη βιώσιμη ανάπτυξη της Άνδρου την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στην Αθήνα

dimoskeasdiktyodafni

Εκδήλωση ενημέρωσης και ενεργοποίησης φορέων και πολιτών της  Άνδρου, για τη βιώσιμη ανάπτυξη αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στις 18:00, στο ξενοδοχείο Caravel στην Αθήνα, από το Δίκτυο Αειφόρων Νήσων του Αιγαίου «Δάφνη».

Στόχος της συνάντησης είναι η ενημέρωση των τοπικών φορέων της Άνδρου και των πολιτών για τις τρέχουσες και σχεδιαζόμενες παρεμβάσεις, έργα και προγράμματα στο Δήμο, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Δικτύου «Δάφνη», ώστε να υποστηριχθεί η Δημοτική Αρχή στην προσπάθειά της αυτή και να πλαισιωθούν οι υπάρχουσες δομές.

Πρόγραμμα εκδήλωσης

18:00-18:30 Εισαγωγή: Η Άνδρος ως πρότυπο βιώσιμης νησιωτικής ανάπτυξης. Γιάννης Γλυνός, Δήμαρχος Άνδρου,

18:30-18:50 Συμμετοχικά σχήματα σε επιχειρήσεις ΑΠΕ, υποδομές για ηλεκτρικά οχήματα, εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας στις δημοτικές καταναλώσεις. Ηλίας Ευθυμιόπουλος, Συντονιστής Δικτύου Αειφόρων Νήσων του Αιγαίου «Δάφνη».

18:50-19:10 Το Περιφερειακό Πάρκο της Άνδρου: η πρώτη εφαρμογή στην Ελλάδα, Δημήτρης Οικονόμου, Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

19:10-19:30 Θεσμοθέτηση και ανάδειξη των τοπίων της Άνδρου, Πηνελόπη Ματσούκα, Περιβαλλοντολόγος, Χαρτογράφος.

19:30-20:30 Οι απόψεις των φορέων και των πολιτών

20:30 Συμπεράσματα

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!