Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023

Δεκάδες πολιτικοί έχουν ακίνητα στις Κυκλάδες

exohiko_kyklades

Δόθηκαν στη δημοσιότητα την Δευτέρα τα πόθεν έσχες των πολιτικών με τις δηλώσεις των εισοδημάτων τους και των περιουσιακών τους στοιχείων.

Είναι αξιοσημείωτο ότι εκτός από τους βουλευτές του νομού μας Γιάννη ΒρούτσηΝίκο Συρμαλένιο και Παναγιώτη Ρήγα, σημαντικός αριθμός πολιτικών, εν ενεργεία και πρώην βουλευτών και ευρωβουλευτών, κατέχουν περιουσιακά στοιχεία και ακίνητα στις Κυκλάδες.

Το Cyclades24 έκανε έρευνα στα πόθεν έσχες και σας τους παρουσιάζει έναν προς έναν.

Αναλυτικότερα:

Με βάση τις δηλώσεις που δημοσιοποιήθηκαν στο διαδικτυακό τόπο της Βουλής, «πρωταθλήτρια» στις Κυκλάδες ανέρχεται η κόρη του εφοπλιστή Μαρτίνου, βουλευτής της ΝΔ Γεωργία Μαρτίνου που διαθέτει πολύ μεγάλο αριθμό ακινήτων σε Σύρο, Τήνο, Μύκονο, Κέα, Πάρο και Σαντορίνη

Ο π. πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής έχει ακίνητα στην Κύθνο και στη Μύκονο. Ο π. υπηρεσιακός πρωθυπουργόςΠαναγιώτης Πικραμένος στη Μύκονο, ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος στην Πούντα Πάρου, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Σουρνάρας στην Ποσειδωνία Σύρου, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης στην Κέα, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιος Τσαυτάρης στην Κύθνο, ο υφυπουργός ΟικονομικώνΓιώργος Μαυργάνης στην Ποσειδωνία Σύρου, ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Θεόδωρος Παπαθεοδώρουστον Άγιο Ρωμανό και στην Αγάπη Τήνου.

Ο π. υπουργός της ΝΔ Γιάννης Παπαθανασίου στην Πλάκα Μήλου, ο π. βουλευτής και επικεφαλής του κόμματος Σχέδιο Β’Αλέκος Αλαβάνος στα Δυο Χωριά και στην Χώρα Τήνου, ο π. υπουργός τη ΝΔ Γιώργος Αλογοσκούφης στο Υστέρνι Πάρου, ο π. υπουργός της ΝΔ Μιχάλης Λιάπης στη Μύκονο, ο π. υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος στην Κέα, ο π. υπουργός της ΝΔ Θοδωρής Ρουσσόπουλος στην Πάρο.

Ο βουλευτής της ΝΔ Προκόπης Παυλόπουλος στη Μύκονο, η βουλευτής της ΝΔ Φεβρωνία Πατριανάκου στην Κύθνο και στην Άνω Μερά Μυκόνου, ο βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. Γρηγόρης Ψαριανός στη Βουρκωτή Άνδρου, ο π. βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Βερνίκος στην Απολλωνία και στον Αρτεμώνα Σίφνου, ο π. υπουργός της ΝΔ Γιώργος Βουλγαράκης στην Κέα, ο π. υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης στην Πάρο, ο π. βουλευτής της ΝΔ Λευτέρης Ζαγορίτης στη Βουρκωτή Άνδρου, ο π. βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παντελής Οικονόμου στην Σίφνο.

Ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Ασημάκης Παπαγεωργίου στην Πάρο, ο βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης στη Χώρα Άνδρου, ο π. υπηρεσιακός υπουργός Χρήστος Γεράρης στο Γαύριο Άνδρου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος σε Νάξο και Πάρο, η π. βουλευτής και Επίτροπος Ε.Ε. Μαρία Δαμανάκη στην Αγγαιριά Πάρου, ο βουλευτής και αρχηγός του Άρματος Πολιτών Γιάννης Δημάρας στην Παλαιόπολη Άνδρου, η π. Ειδική Γραμματέας του υπ. Υγείας Θάλεια Δραγωνάστον Αρτεμώνα Σίφνου.

Ο βουλευτής Κώστας Τασούλας στην Ποσειδωνία Σύρου, η π. υπουργός Λούκα Κατσέλη στην Κέα, η π. υπηρεσιακή υπουργός Κιάου Αγγελική στην Απολλωνία Σίφνου, η βουλευτής της ΝΔ Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου στην Πάρο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Μουλόπουλος στην Κέα, η π. υπουργός του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Μπατζελή στο Γαύριο Άνδρου, ο π. βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μανώλης Μπεντενιώτης στη Μύκονο, η π. βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άννα Νταλάρα στον Φοίνικα και στο Μέγα Γιαλό Σύρου.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Φίλιππος Σαχινίδης στην Πάρο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης στο Σαγκρί Νάξου, ο βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. Γιάννης Πανούσης στην Τήνο, η ευρωβουέυτής του ΠΑΣΟΚ Ιωάννα Ποδηματά στο Γαύριο Άνδρου, ο π. υπουργός του ΠΑΣΟΚ Ντίνος Ρόβλιας στα Καλαμίσια Σύρου και στον Κώστο Πάρου, ο π. υπουργός της ΝΔ Χρήστος Φώλιας στην Άνδρο, ο π. υπηρεσιακός υπουργός Σίμος Σιμόπουλος στην Ιουλίδα Κέας, ο π. βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παντελής Τζωρτζάκης στην Κέα και ο π. βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Χαραλαμπόπουλος στη Νάξο.

Πηγή: http://cyclades24.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!