Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023

Διάψευση του ΣΥΡΙΖΑ Δωδεκανήσου για την υποψηφιότητα Σκανδαλίδη

skandalidis

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο ΣΥΡΙΖΑ Δωδεκανήσου το ενδεχόμενο να στηρίξει πιθανή  υποψηφιότητα του Κώστα Σκανδαλίδηστην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. 

Με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα, από την Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ νότιας Δωδεκανήσου εκδόθηκε ανακοίνωση:

«Οι στιγμές είναι κρίσιμες για τη χώρα καθώς η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού υφίσταται τις καταστροφικές συνέπειες της ακολουθούμενης από την συγκυβέρνηση πολιτικής.

Δημοσιεύματα σαν και αυτά που αναφέρονται σε δήθεν συνεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ με στελέχη κομμάτων του νεοφιλελευθερισμού και της διαπλοκής σαν κι αυτό που υπηρέτησε πιστά επί δεκαετίες ο Κ. Σκανδαλίδης και οδήγησαν την χώρα στη σημερινή κατάσταση, είναι προκλητικά αν δεν είναι γελοία».

Ωστόσο, θα σημειώσουμε για μία ακόμη φορά ότι η τελική επιλογή για τον υποψήφιο περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ, δε θα γίνει από τις τοπικές οργανώσεις αλλά από την ηγεσία του κόμματος.

Πηγή: http://cyclades24.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!