Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023

Διαγωγή… κοσμία για το κακό παιδί της τάξης, Τζον Λένον

lenon

Οι έλεγχοι διαγωγής που καταγράφουν τις αταξίες του μαθητή Τζον Λένον πουλήθηκαν περίπου 11.000 ευρώ ο ένας σε διαδικτυακή δημοπρασία της εταιρείας TracksAuction.com, η οποία εδρεύει στην βορειοδυτική Αγγλία.

Οι δύο έλεγχοι της περιόδου 1955-1956 περιγράφουν τις αταξίες του 15χρονου μαθητή Λένον όταν φοιτούσε στο Γυμνάσιο Αρρένων Quarry Bank στο Λίβερπουλ της βορειοδυτικής Αγγλίας.

Σε αυτούς, οι καθηγητές περιγράφουν τον Λένον ως «κλόουν της τάξης», «ενοχλητικό» και λένε ότι «δεν δείχνει ενδιαφέρον για τίποτα».

Όπως αναφέρουν οι έλεγχοι, ο Λένον είχε τιμωρηθεί γιατί έσπρωχνε και τσακωνόταν με τα παιδιά μέσα στην τάξη και γιατί έκανε «σαμποτάζ».

Σε δύο περιπτώσεις, μάλιστα, ο Λένον τιμωρήθηκε τρεις φορές μέσα σε μία μόνο ημέρα.

Τα αρχεία διασώθηκαν από έναν καθηγητή, ο οποίος είχε κληθεί να κάψει το περιεχόμενο μίας σχολικής αποθήκης τη δεκαετία του 1970.

Σύμφωνα με το BBC, ο καθηγητής έσκισε τις σελίδες ενός βιβλίου για να τις κρατήσει για ενθύμιο όταν πρόσεξε πάνω σε αυτές το επίθετο Λένον, καθώς το… Σκαθάρι ήταν ήδη διάσημο.

Την γνησιότητα των εγγράφων πιστοποίησε ο στενός φίλος του Λένον στο σχολείο, Πιτ Σότον, ο οποίος έχει γράψει βιβλίο για την ζωή του καλλιτέχνη.

Πηγή: www.in.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!