Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Διαγωνισμός για τη βράβευση δικαιούχων συγχρηματοδοτούμενων έργων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2007-2013

Η Δομή υποστήριξης του Εθνικού Αγροτικού Δικτύου (ΕΑΔ), Μονάδα Ε΄ της Ειδικής Υπηρεσίας  Διαχείρισης του ΠΑΑ 2007-2013, προβαίνει στη διεξαγωγή πανελλήνιου διαγωνισμού με σκοπό τη βράβευση δικαιούχων συγχρηματοδοτούμενων έργων του ΠΑΑ 2007-2013, με προθεσμία  υποβολής αιτήσεων την 21η Σεπτεμβρίου 2014, ημέρα Δευτέρα.

Από την Δομή και την Συντονιστική Επιτροπή του ΕΑΔ καθορίστηκαν τρεις κατηγορίες έργων που μπορούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό:
– Καινοτομία και ανάπτυξη της υπαίθρου
– Νεανική επιχειρηματικότητα
– Βελτίωση της ποιότητας ζωής στην ύπαιθρο
Τρία έργα για την κάθε κατηγορία θα επιλεγούν από σχετικές επιτροπές αξιολόγησης, βάσει  συγκεκριμένων κριτηρίων. Την σειρά κατάταξης για τη βράβευση των έργων αυτών θα  καθορίσουν, με ψηφοφορία, οι συμμετέχοντες σε ειδική εκδήλωση που θα διοργανωθεί για το  σκοπό αυτό. Παράλληλα, οι βραβευμένοι θα τύχουν δημοσιότητας μέσα από τους διαδικτυακούς  τόπους και εκδόσεις, τόσο του ΕΑΔ όσο και του Ευρωπαϊκού Δικτύου για την Αγροτική Ανάπτυξη,  ώστε να εμπνεύσουν με το παράδειγμά τους εν δυνάμει δικαιούχους στη χώρα και σε άλλα κράτη- μέλη της ΕΕ.

Η διαδικασία απονομής των βραβείων δεν θα αποτελεί απλά ένα διαγωνισμό, αλλά θα αποσκοπεί  στην αύξηση της ενημέρωσης σχετικά με την ποιότητα των έργων που υλοποιούνται και  συγχρηματοδοτούνται από το ΠΑΑ 2007-2013, με τα αποτελέσματα αυτών και στην επιβράβευση
της προσπάθειας και της επιτυχίας.

Αναλυτική πρόσκληση καθώς και αίτηση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στον διαδικτυακό τόπο του ΕΑΔ: www.ead.gr

Πληροφορίες -Τηλέφωνα: 210 5275038 (κα Αιμιλία Παύλου), 2105275027 (κα Γαβριέλα Μιχαήλ),  E-mail: ead@mou.gr

Δείτε όλη την πρόσκληση και κατεβάστε την αίτηση συμμετοχής….

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!