Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2023

Διόρισαν διοικητή «φάντασμα» στο Νοσοκομείο Σύρου

ερωτηματικο

Άφαντος παραμένει ο νέος διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου – Νοσοκομείου Κέντρου Υγείας Νάξου. Πριν δύο περίπου εβδομάδες ανακοινώθηκε η απόφαση του υπουργείου Υγείας, σύμφωνα με την οποία, νέος διοικητής του Νοσοκομείου Σύρου αναλαμβάνει κάποιος Γιάννης Πετράκης.

Ωστόσο, ο νέος διοικητής δεν έχει εμφανιστεί ακόμη στο νησί για να αναλάβει τα καθήκοντά του και γενικότερα, η τύχη του αγνοείται. Αρχικά, είχε κυκλοφορήσει η πληροφορία ότι ο κ. Πετράκης είναι δ/ντης ιατρικής υπηρεσίας στο Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Ιεράπετρας. Ωστόσο, η πληροφορία προφανώς δεν ισχύει, αφού όπως προκύπτει, ο κ. Πετράκης που υπηρετεί στην Ιεράπετρα δεν είναι ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου Σύρου, αλλά πρόκειται για συνωνυμία.

Από τον επιστημονικό χώρο, υπάρχει ακόμη ένας Γιάννης Πετράκης, χειρούργος στην ειδικότητα, που επίσης υπηρετεί στην Κρήτη και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης. Όμως, ούτε αυτός είναι ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου Σύρου.

Με βάση τις παραπάνω νεότερες πληροφορίες, ο διορισθείς νέος διοικητής, ενδεχομένως να μην προέρχεται από τον επιστημονικό, αλλά από κάποιον άλλο επαγγελματικό χώρο. Ανεξάρτητα αυτού, το θέμα είναι ότι μέχρι στιγμής έχουμε να κάνουμε με έναν διοικητή «φάντασμα» ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής και κανείς δεν ξέρει ποιος είναι και που βρίσκεται.

Το γεγονός είναι κωμικοτραγικό και γίνεται ακόμη πιο εξωφρενικό, αν συνυπολογίσουμε ότι το Νοσοκομείο Σύρου είναι ακέφαλο από την άνοιξη του 2013.

Κάποιοι πάντως, εικάζουν ότι ο κ. Πετράκης δεν επιθυμεί να αναλάβει τη θέση στην οποία διορίσθηκε και προσπαθεί να κινήσει διαδικασίες ώστε να βρεθεί κάποιος άλλος αντικαταστάτης. Το σενάριο είναι θεωρητικό, όμως δε θεωρείται απίθανο με βάση τα γεγονότα που έχουν εξελιχθεί μέχρι σήμερα.

Πηγή: http://cyclades24.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!