Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

Δωρεάν εξετάσεις και ενημέρωση από γιατρούς ιδιωτικής κλινικής στη Σίφνο

50303
Με πρωτοβουλία του Δήμου Σίφνου και στο πλαίσιο της συνεργασίας με ιδιωτική εταιρεία ασφάλισης για παροχή υπηρεσιών υγείας, οργανώνεται στο νησί στις 18 & 19 Οκτωβρίου μια ημερίδα ενημέρωσης για την υγεία και δωρεάν παροχής κλινικών εξετάσεων για τους κατοίκους του νησιού.

Ο δήμαρχος Σίφνου, Ανδρέας Μπαμπούνης, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για μια σημαντική προσφορά για την υγεία των κατοίκων του νησιού, ενημερώνει, ότι θα βρεθεί κλιμάκιο στελεχών και ιατρών της ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ MEDICLINIC, Γενικής Κλινικής που ανήκει στον Όμιλο INTERAMERICAN, για μια πρακτικής αξίας συνεισφορά στην τοπική κοινωνία, που αφορά στην πρωτοβάθμια υγεία.

Το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων έχει ως εξής:

Σάββατο 18/10, 09:00 – 15:00 και 
Κυριακή 19/10, 09:30 – 12:30 στο Περιφερειακό Ιατρείο Σίφνου, 
θα πραγματοποιείται κατόπιν ραντεβού ΔΩΡΕΑΝ κλινική εξέταση σε παιδιά από τον παιδίατρο κ. Γιώργο Ζλατάνο, Διευθυντή παιδιατρικού τμήματος της Αθηναϊκής Mediclinic και σε γυναίκες ΔΩΡΕΑΝ εξέταση μαστού από το χειρουργό μαστού κ. Γιώργο Παπάζογλου, επικεφαλής της Κλινικής Μαστού της Αθηναϊκής Mediclinic.

Τηλέφωνο για ραντεβού: 2284033077 – ώρες 09:00-14:00

Επίσης, το Σάββατο 18/10 στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί ανοικτή εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Σίφνου «Μαριάνθη Σίμου» στον Αρτεμώνα, όπου οι προαναφερθέντες ιατροί θα αναπτύξουν στο κοινό και θα συζητήσουν μαζί του τα παρακάτω θέματα:

1. Αναπτυξιακά προβλήματα της παιδικής ηλικίας – Εμβολιασμοί
2. Η σύγχρονη στρατηγική στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Σημειώνεται, ότι από πέρυσι, ο Δήμος Σίφνου και η INTERAMERICAN συνεργάζονται στο επίπεδο της παροχής υπηρεσιών Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας στους δημότες – αποτελεί  δωρεάν προσφορά του Δήμου – και ήδη, η εν λόγω συμφωνία έχει αποδειχθεί στην πράξη ιδιαίτερα ουσιαστική για τους πολίτες, δεδομένου ότι από την έναρξή της έχουν πραγματοποιηθεί  13 επείγουσες αεροδιακομιδές από Σίφνο σε νοσηλευτήρια της Αθήνας, κρίσιμες για τη ζωή των μεταφερθέντων ατόμων.

Πηγή: http://www.naxos-news.gr/

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!