Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023

Δωρεάν παροχή πληροφόρησης και συμβουλευτικής προς τους εργαζόμενους από το παράρτημα Κυκλάδων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ

690_b21c992f-eeba-4508-9712-507e6d79be5e
Τη δωρεάν παροχή πληροφόρησης και συμβουλευτικής σε πλήθος ζητημάτων προς τους εργαζόμενους του Νομού Κυκλάδων παρέχει το παράρτημα Κυκλάδων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ που έχει έδρα την Σύρο.

Στόχοι του γραφείου – παραρτήματος των Κυκλάδων όπως άλλωστε και του δικτύου υπηρεσιών πληροφόρησης και συμβουλευτικής εργαζομένων του ΙΝΕ ΓΓΣΕΕ, είναι η ενημέρωση, πληροφόρηση και συμβουλευτική των εργαζομένων.

  • Δείτε σχετικό φυλάδιο στο ΣΥΝΗΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για κάθε σχετική πληροφόρηση και ενημέρωση στο γραφείο, στις εξής διευθύνσεις :

ΙΝΕ ΓΣΕΕ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, ΣΥΡΟΣ

Τηλ: 22810 81692 – Fax: 22810 81692

E-mail: inekikl@otenet.gr

Το Ινστιτούτο Εργασίας ΓΣΕΕ ιδρύθηκε το 1990 και στα χρόνια  λειτουργίας του επιδεικνύει ένα πλούσιο έργο, στους τομείς της επιστημονικής έρευνας, της κατάρτισης, της επιμόρφωσης, της δια βίου μάθησης και της τεκμηρίωσης των θέσεων και των διεκδικήσεων της ΓΣΕΕ και ευρύτερα του συνδικαλιστικού κινήματος της χώρας.

H αναγκαιότητα και η σημασία της επαγγελματικής κατάρτισης, της δια βίου εκπαίδευσης και της συνεχούς επιμόρφωσης δεν τίθεται πλέον σε αμφισβήτηση από κανέναν. Στην Ελλάδα η κατάρτιση ενηλίκων παρουσιάζει σημαντική αύξηση τις δυο πρόσφατες δεκαετίες, με εντυπωσιακή ανάπτυξη της ζήτησης και προσφοράς την δεκαετία του 90.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!