Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

“Είναι όμορφο αλλά και δύσκολο να είσαι γονιός” – Ανοιχτή συνάντηση στη Χώρα

02-new-A4-940x412
Το Κέντρο Πρόληψης “ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ”, ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Χώρας  και ο Σύλλογος Γονέων, διοργανώνουν  ανοιχτή συνάντηση για γονείς  με  θέμα: “Είναι όμορφο αλλά και δύσκολο να είσαι γονιός”.
Η συνάντηση θα γίνει στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου, τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στις 6.00  το απόγευμα.
Ομιλητές είναι οι: Μαρία Τσαλικίδου (σχολική σύμβουλος) και Χρυσαυγή Κανελλοπούλου(ψυχολόγος –  επιστημονικό στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης).
Μετά το τέλος των ομιλιών θα ακολουθήσει ανοιχτή δημιουργική συζήτηση.Οι συναντήσεις αυτού του είδους δεν αποσκοπούν να γίνεις ο τέλειος γονέας, γιατί δεν υπάρχει, αλλά γονέας. Να επικοινωνείς με το παιδί σου. Να λειτουργείς ως οικογένεια. Να μπορεί το παιδί να μεγαλώνει ψυχικά ισορροπημένο. Η τεχνογνωσία που υπάρχει από την παράδοση της κοινωνίας και της οικογένειας μας  εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα και πολλά δεδομένα. Η συμπεριφορά μας πλέον επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες λόγω των σύγχρονων μέσων επικοινωνίας.
Η παραδοσιακή οικογένεια δεν μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και ραγδαίες. Η κατά δύναμη ορθή διαχείριση χρειάζεται ενημέρωση από ειδικούς. Η εξελικτική πορεία μας να γίνει ελεγχόμενη και να μην δεχόμαστε οτιδήποτε μας προσφέρεται χωρίς έρευνα.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!