Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Εκδρομή από την Ένωση Ανδρίων στη Βόρεια Ελλάδα

Το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΕΩΣ ΑΝΔΡΙΩΝ προγραμμάτισε τριήμερη εκδρομή στις 10, 11 και 12 Οκτωβρίου σε Θεσσαλονίκη – Δράμα – Σπήλαιο Αλιστράτης – Αμφίπολη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΗ: Αναχώρηση από το μέγαρο Μποδοσάκη (Λ. Αμαλίας) στις 07.45 για Θεσσαλονίκη, με στάση για καφέ στη Λαμία. Συνεχίζουμε για Θεσ/νίκη με άλλες ενδιάμεσες στάσεις και με μεσημεριανό στον Πλαταμώνα. Φτάνουμε Θεσσαλονίκη. Προσκύνημα στον Άγιο Δημήτριο και περίπατος στην πόλη. Συνεχίζουμε και φτάνουμε στη Δράμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ: Μετά το πρωινό, αναχώρηση για περίπατο στην πόλη της Δράμας και επίσκεψη στη Μονή Παναγίας της Εικοσιφοίνισσας, την παλαιότερη εν ενεργεία μονή της Ευρώπης. Συνεχίζουμε για το Σπήλαιο Αλιστράτης και για φαγητό στην όμορφη κωμόπολη Πρασοτσάνη. Ελεύθερο απόγευμα και το βράδυ όλοι μαζί στο ‘Νησάκι’, στις πηγές της Αγίας Βαρβάρας.

ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για Αμφίπολη. Επίσκεψη στον υπό ανασκαφή χώρο και το Μουσείο της Αμφίπολης. Συνεχίζουμε για την παραλία του Πλαταμώνα, όπου θα έχουμε μεσημεριανό. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Τιμή συμμετοχής € 130, για μονόκλινο δωμάτιο επί πλέον € 30. Στην τιμή περιλαμβάνονται μεταφορές και διαμονή σε ξενοδοχείο με πρωινό.

Πληροφορίες, τηλέφωνα

  • Άνδρος 2282023856
  • Αθήνα 210- 9344362

Και στα Γραφεία της Ενώσεως 210- 3645257

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!