Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2023

Εκδόθηκε η απόφαση της Περιφέρεια για τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές: Προαιρετικό άνοιγμα τη θερινή περίοδο και την τελευταία Κυριακή του χρόνου για την Άνδρο

periferia-n-aigaiou

Την προαιρετική λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές για  το διάστημα από 1η Απριλίου έως 31 Οκτωβρίου  καθώς και την προαιρετική λειτουργία των καταστημάτων την τελευταία Κυριακή του χρόνου πριν την Πρωτοχρονιά, αποφάσισε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τους εμπόρους της Άνδρου.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την εφαρμογή των παραπάνω είναι:

α) Τα εμπορικά καταστήματα να έχουν συνολική επιφάνεια εμβαδού, όπως αυτό αναγράφεται στο λογαριασμό παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, μέχρι διακόσιαπενήντα (250) τετραγωνικά μέτρα,

β) να μην ανήκουν υπό οποιαδήποτε νομική σχέση σε αλυσίδα καταστημάτων, εξαιρουμένων των περιπτώσεων συμβάσεων δικαιόχρησης (franchise).

γ) να μην λειτουργούν με συμφωνίες συνεργασίας τύπου «κατάστημα εντός καταστήματος» (“shops.in.a.shop”) και να μην βρίσκονται σε εκπτωτικά καταστήματα (“outlet”), εμπορικά κέντρα ή εκπτωτικά χωριά.»

Επισημαίνεται  ακόμα ότι, για το απασχολούμενο προσωπικό θα ισχύουν οι διατάξεις της παρ. 4 του άρθρου 42 του Ν. 1892/1990 και δεν θα θίγονται τα νόμιμα δικαιώματα των εργαζομένων.

Κάθε άλλη απόφασή της Περιφέρειας επί του θέματος παύει να ισχύει από τη δημοσίευση της παρούσας.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!