Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Ενίσχυση επενδύσεων στην αλιεία – Υποβολή αιτήσεων στο Τμήμα Αλιείας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Την οικονομική ενίσχυση για επενδύσεις επί αλιευτικών σκαφών ανακοίνωσε το τμήμα Αλιείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Οι επενδύσεις αφορούν στην βελτίωση της ασφάλειας επί του σκάφους, στην βελτίωση των συνθηκών εργΑσίας, της υγιεινής των προϊόντων ενεργειακής αποδοτικότητας καθώς και στην βελτίωση της επιλεκτικότητας. Επίσης η οικονομική ενίσχυση θα δοθεί στους κατόχους αλιευτικών σκαφών αφορά προκειμένου να μπορέσουν αν προβούν σε αντικατάσταση κινητήρα, σε αντικατάσταση αλιευτικών εργαλείων αλλά και σε άλλου είδους επενδύσεις που χρήζουν ανάγκης. Οι δικαιούχοι των οικονομικών ενισχύσεων είναι φυσικά ή νομικά που ασχολούνται επαγγελματικά με την αλιεία και που τα σκάφη τους είναι ηλικίας τουλάχιστον έως 5 ετών.

Σημειώνεται ότι όσοι επιθυμούν να εξασφαλίσουν την χρηματοδότηση θα μπορούν να υποβάλουν την αίτηση της ενίσχυσης σε έντυπη μορφή ενώ απαραίτητο είναι να υπάρχει συνοδευτικό σχετικό φάκελο δικαιολογητικών στην αρμόδια υπηρεσία για τα θέματα Αλιείας μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!