Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

Ενημερωτική Ημερίδα για τις Ξύλινες Κατασκευές από Επιμελητήριο Κυκλάδων στη Σύρο

αρχείο λήψης

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα τις Ξύλινες Κατασκευές και την Τεχνική Επεξεργασία Κουφωμάτων θα πραγματοποιηθεί στις 17 Σεπτεμβρίου (στις 19:00) στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο.

Η ημερίδα συνδιοργανώνεται από το Σύνδεσμο Βιοτεχνών Επεξεργασίας Ξύλου Σύρου και το Σύλλογο Μελετητών Μηχανικών Κυκλάδων με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και απευθύνεται σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του ξύλου και της επεξεργασίας του και σε επαγγελματίες συναφών επαγγελμάτων.

Στο πλαίσιο της ημερίδας ο προσκεκλημένος εισηγητής, Δρ. Γεώργιος Νταλός, Καθηγητής, Τεχνολόγος Ξύλου, Τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου θα καλύψει μια σειρά θεμάτων, όπως την ισχύουσα νομοθεσία για ξύλινες κατασκευές και πρώτη ύλη, τις ιδιότητες που πρέπει να έχουν οι ξύλινες κατασκευές ειδικά τα κουφώματα, τον ορισμό του CE και πώς αυτό εφαρμόζεται στα διάφορα προϊόντα ξύλου, Factory Production Control (FPC), έλεγχοι που πρέπει να γίνουν στο κάθε κούφωμα ITT. Θα συζητηθούν επίσης θέματα που αφορούν στις φυσικές ιδιότητες του ξύλου και ανάγκη προστασίας του με διάφορα προστατευτικά μέσα.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με την ημερίδα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Ρηγούτσο στο 6936691818 και με την κα. Χαραλαμπίδη στο 6977652597.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!