Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Επίσκεψη συνεργείου δημοσιογράφων από την Ισπανία στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την προβολή της Ρόδου

unnamed (2)

Επίσκεψη στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί δημοσιογράφοι του Ισπανικών περιοδικών Cosmopolitan και MarieClaire που βρίσκονται στο νησί μας με σκοπό την προβολή της Ρόδου.

Τους δημοσιογράφους υποδέχτηκε στο Περιφερειακό Μέγαρο η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Μαριέττα Παπαβασιλείου η οποία τους ενημέρωσε για τα αξιοθέατα του νησιού και τις παραδόσεις μας, δίνοντας έμφαση στην φιλοξενία που προσφέρουν στους παραθεριστές οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες της Ρόδου. Επίσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν γενικά τον τουρισμό και τυγχάνουν κοινά και για τις δύο χώρες της Μεσογείου.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν δύο από τα μέλη του Ισπανικού δημοσιογραφικού συνεργείου, ο κ. RaquelRocaAlbertosκαι η κα. MirandaGarciaσυνοδευόμενοι από τον πρόεδρο του ΠΡΟΤΟΥΡ κ. Χαράλαμπο Παλογιαννίδη.

Η επίσκεψη της δημοσιογραφικής ομάδας από την Ισπανία η οποία βρίσκεται στο νησί μας από την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου, οργανώθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με το Δήμο Ρόδου, την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου καθώς και του ΠΡΟΤΟΥΡ.

Τα μέλη του δημοσιογραφικού συνεργείου θα παραμείνουν στο νησί μας έως τις 24 Σεπτεμβρίου, ενώ μέχρι στιγμής έχουν επισκεφθεί τη Λίνδο, την Καλλιθέα, το Αρχαίο Στάδιο, τις Πεταλούδες, το Κάστρο των Ιπποτών, το Αρχαιολογικό Μουσείο και θα συνεχίσουν την περιήγηση τους μέχρι την ολοκλήρωση της αποστολής- ταξιδιού τους.

Κατά την προχθεσινή τους επίσκεψή στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου συνοδεύτηκαν από τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο στα θέματα Επιχειρηματικότητας κ. Παναγιώτη Κουνάκη όπου και τους ξενάγησε σε διάφορες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην αγορά εντός των τειχών, προβάλλοντας την τοπική γαστρονομία αλλά και τα παραδοσιακά προϊόντα που μπορεί να συναντήσει και να προμηθευτεί ο επισκέπτης από τα καταστήματα του νησιού.

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!