Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου σε έργα στο νησί της Ρόδου

aigaiou_aftodioikisi.gr_-620x320

 

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα ο Περιφερειάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης σε έργα στο νησί της Ρόδου.

Συγκεκριμένα στο εργοτάξιο στην οδό Ρόδου – Λίνδου όπου ξεκίνησαν οι εργασίες, ο περιφερειάρχης ζήτησε από τον ανάδοχο να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου. Το σχολικό συγκρότημα του Λυκείου στην Ροδοπούλα είναι σε καλή πορεία και ο στόχος είναι να ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους δύο μήνες. Ο περιφερειάρχης επισκέφθηκε τέλος το Πανεπιστήμιο Αιγαίου όπου εκτελείται το έργο «συντήρηση και αποκατάσταση του β’ κτηριακού συγκροτήματος».

Το έργο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και γίνονται οι τελευταίες διευθετήσεις. θα ακολουθήσουν δοκιμαστικές (ηλεκτρομηχανολογικές) λειτουργίες και σε 15 ημέρες θα παραδοθεί στο Πανεπιστήμιο. Θα ακολουθήσει η τοποθέτηση του εξοπλισμού με στόχο να λειτουργήσει άμεσα.

Ο Περιφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ολοκλήρωση του έργου και δήλωσε ότι είναι ένα έργο κόσμημα που πρέπει να το προφυλάξουμε και γιατί όχι να το αναδείξουμε και αυτό σαν ένα βασικό έργο υποδομής στον τομέα της παιδείας στον τόμο μας. Ενημέρωσε δε τον πρύτανη του Πανεπιστημίου πως είναι στο τελικό στάδιο έγκρισης από την Περιφέρεια της προκήρυξης του διαγωνισμού από το Πανεπιστήμιο για την απόκτηση κτηρίου που θα φιλοξενήσει την φοιτητική εστία.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!