Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Επισκέψεις του Πολιτευτή της Ν.Δ. κ. Γιώργου Βακόνδιου σε νησιά των Κυκλάδων

463227_112773932191150_1318205747_o

Ο πολιτευτής Κυκλάδων της Ν.Δ. κος Γ.Βακόνδιος επισκέφθηκε τη Σίφνο και την Κίμωλο στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου.

Στη Σίφνο παρακολούθησε τις εορταστικές εκδηλώσεις για το φεστιβάλ γαστρονομίας Νικόλαος Τσελεμεντές και στην Κίμωλο παρακολούθησε την τελετή για τα θυρανοίξια του ανακαινισθέντος ιστορικού ναού της Παναγίας Οδηγήτριας, καλεσμένος του Συνδέσμου Απανταχού Κιμωλίων.

Τις εκδηλώσεις στα δύο νησιά παρακολούθησε από κοινού με τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κον Γ.Λεονταρίτη και τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Ν.Βενάκη.

Οι επισκέψεις αυτές σε Κίμωλο και Σίφνο είναι μια συνέχεια των επισκέψεων του Γ.Βακόνδιου στα νησιά των Κυκλάδων όπως η Μήλος, Σαντορίνη, Άνδρος, Τήνος, Πάρος, Νάξος, Ηρακλειά, Μύκονος, κλπ. Επίκεντρο ενδιαφέροντος στις επισκέψεις αυτές ήταν κυρίως η ανταλλαγή απόψεων για την επιχειρηματική δραστηριότητα του κάθε νησιού και οι ιδιαίτερες δυνατότητες οικονομικής ανάπτυξης σε τομείς όπως ο τουρισμός, η πρωτογενής παραγωγή και η τυποποίηση προϊόντων και υπηρεσιών.

Όπως μας δήλωσε ο Γ.Βακόνδιος οι επισκέψεις αυτές θα συνεχισθούν και στόχος είναι τους επόμενους μήνες να υπάρξει στενότερη συνεργασία με τους επιχειρηματικούς φορείς σε συγκεκριμένες δραστηριότητες.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!