Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Επτά οι νεκροί από την κατάρρευση κτιρίου στο Παρίσι

Μακραίνει η λίστα των θυμάτων από την κατάρρευση του τετραώροφου κτιρίου σε προάστιο του Παρισιού χθες Κυριακή.

Ο αριθμός των νεκρών ανήλθε σήμερα σε επτά, με τον υπουργό Εσωτερικών Μπερνάρ Καζνέβ να δηλώνει ότι η έκρηξη να οφείλεται σε διαρροή φυσικού αερίου.

Οι πυροσβέστες εντόπισαν τη σορό μίας γυναίκας, ηλικίας περίπου 80 ετών, κάτω από τα συντρίμμια του κτιρίου στο ανατολικό προάστιο Ροσνί-Σου-Μπουά της γαλλικής πρωτεύουσας.

Μία μητέρα και τα δύο ανήλικα παιδιά της, δύο ακόμη ενήλικες και ένα παιδί περίπου δέκα χρονών, είναι μεταξύ των νεκρών από την έκρηξη, ενώ 11 άνθρωποι τραυματίστηκαν, τέσσερις εκ των οποίων σοβαρά.

Εξακολουθεί να αναζητείται ένας άνδρας περίπου 50 ετών, ο οποίος διέμενε στο ισόγειο του κτιρίου αλλά οι ελπίδες να βρεθεί ζωντανός είναι λιγοστές.

Πηγή: http://newpost.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!