Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Ευχαριστήριο Χαράλαμπου Κόκκινου

Θα ήθελα από βάθη καρδιάς να ευχαριστήσω όλα εκείνα τα  στελέχη, τους φίλους και τους ψηφοφόρους του Περιφερειακού Συνδυασμού «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ». Ξεκινήσαμε μια όμορφη και δύσκολη προσπάθεια το Σεπτέμβρη του 2010 και τέσσερα (4) χρόνια μετά κλείνει ένας κύκλος προσφοράς και συνέπειας. 
    
Πορευτήκαμε με πίστη στις αρχές της ελευθερίας και της δημοκρατίας , με αυτοδιοικητική αυτονομία, με συνέπεια και συνέχεια και υπηρετήσαμε τα συμφέροντα των κατοίκων του Νοτίου Αιγαίου με ανιδιοτέλεια και αφοσίωση. 
    
Σήμερα τόσο ο υπογράφων και επικεφαλής του συνδυασμού όσο και τα πολλά στελέχη βρίσκονται σε θέση ευθύνης κοντά στο Γ. Χατζημάρκο και στη Νέα Περιφερειακή Αρχή Ν. Αιγαίου. Είναι η επιβράβευση της κοινωνίας στις προσπάθειές μας και ταυτόχρονα τιμή και μεγάλη ευθύνη για όλους μας. 
    
Θα συνεχίσουμε με σεμνότητα και ταπεινότητα, ως ακούραστοι εργάτες στο Ν. Αιγαίο να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλους τους νησιώτες μας. 
    
Ο Περιφερειακός Συνδυασμός «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ» κλείνει την πορεία του όμως μένουμε για πάντα ενεργοί πολίτες, για πάντα κοντά στους Αιγαιοπελαγίτες με στόχο να ξανανθίσει το χαμόγελο, να αναβαθμιστεί η ζωή τους και να είναι το Νότιο Αιγαίο πρωταγωνιστής…

Χαράλαμπος Κόκκινος
Επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας 
του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου
και του Περιφερειακού Συνδυασμού 
«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ»

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!