Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023

Ευχαριστίες από τον Περιφερειάρχη Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Αιγαίου

purosvestiko swma

 

Ως Περιφερειάρχης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου και με την λήξη της αντιπυρικής περιόδου 2013, αισθάνομαι ειλικρινά την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους αυτούς που  βοήθησαν και συνέβαλαν στην καταστολή των υπαίθριων πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν στην Περιφέρειά μου.

Και συγκεκριμένα τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Μαχαιρίδη Ιωάννη και τον Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσων κ. Χατζηδιάκο Φώτη για την βοήθειά τους στις μεγάλες πυρκαγιές της Ρόδου.

Τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Πουσαίο Γιώργο του  οποίου η παρουσία ήτο αισθητή  και η βοήθειά του  μεγάλη σε όλα τα συμβάντα καθόλη την διάρκειά τους, που εκδηλώθηκαν στο Νομό.

Τη Γενική Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κα Καλογήρου Χριστιάνα για την βοήθειά της, είτε με την φυσική της παρουσία, είτε με την συνεχόμενη τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μου ή με τους  τοπικούς παράγοντες προκειμένου να συνδράμουν στην καταστολή.

Το Λιμεναρχείο Σύρου για την άμεση μεταφορά του προσωπικού, τις τοπικές Στρατιωτικές μονάδες  για την συνδρομή τους, τις Εθελοντικές Ομάδες και βέβαια όλους τους συναδέλφους μου ( Αξιωματικούς-Υπαξιωματικούς και Πυροσβέστες ) που με ζήλο και προθυμία μετέβαιναν άμεσα όπου τους καλούσε τον καθήκον.

       Ο Περιφερειάρχης Π.Δ.Π.Υ Νοτίου Αιγαίου                                                     

                                                 Αλεξανδρής Ηλ. Νικόλαος- Αρχιπύραρχος 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!