Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2023

Η Μονή Παναχράντου πανηγύρισε τα ονομαστήρια του Καθηγουμένου Αρχ. Ευδόκιμου

Πλήθος Ανδρίων αλλά και επισκεπτών από πολλά μέρη της Ελλάδας και της Κύπρου συνέρρευσε σήμερα στη Μονή Παναχράντου για να εορτάσει τα ονομαστήρια του Καθηγουμένου αυτής, Αρχιμανδρίτη Ευδόκιμου Φραγκουλάκη.

Ο δεύτερος κτήτωρ της Ιεράς Μονής, όπως τον χαρακτήρισε προ ημερών ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου – Άνδρου κ.κ. Δωρόθεος Β”, δέχτηκε τα πολυχρόνια των επισκεπτών και από τον άμβωνα ευχαρίστησε τους ιερείς που τον τίμησαν με την παρουσία τους, τους ιεροψάλτες ανάμεσα στους οποίους και ο π. Αρτέμιος από την Ιερά Μονή Αρχαγγέλου Μοναγρίου Λεμεσού, τους φίλους της Μονής για τις ευχές τους και τους διακονητές για την άοκνη προσφορά τους τις μέρες αυτές όπου η μονή λαμπρύνεται με συνεχείς εορτές.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Γέροντας Ευδόκιμος άνοιξε τις θύρες του προσφάτως ανακαινισθέντος παλαιού ηγουμενείου όπου πλέον στεγάζεται αρχοντικό συνοδικό και εκεί προσφέρθηκε καφές και μοναστηριακά κεράσματα. Το μεσημέρι παρασχέθηκε πλούσια μοναστηριακή τράπεζα σε όλους τους προσκυνητές και κατόπιν οι επισκέπτες ανεχώρησαν έμπλεοι πνευματικών εφοδίων και υλικών αγαθών.

Πηγή: http://impanahrantou.blogspot.gr/

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!