Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2023

Η Παιδική παράσταση «Χάνσελ & Γκρέτελ» έρχεται στο Cine Alex…

Εμφάνιση 1239764_211671765676734_369416647_n.jpg

Η Παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου μετά την πολύ επιτυχημένη παράσταση «Ο Γύρος του κόσμου σε  80 ημέρες» έρχεται στην Άνδρο με  καινούργιο  έργο, το αριστουργηματικό παραμύθι των Αδερφών Γκριμ  «Χάνσελ & Γκρέτελ», όπου τη σκηνοθεσία του έργου υπογράφει ο αγαπημένος μικρών και μεγάλων Χάρης Ρώμας! Η παιδική παράσταση θα παρουσιαστεί στην Άνδρο στο Cine Alex, τη Δευτέρα 11 Αυγούστου στις   9:15 μ.μ

Σημειώνεται ότι ισχύουν τα εισιτήρια Ο.Γ.Α.

Η διασκευή έγινε από τους  ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ & ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΟΥΚΟΥΤΣΕΛΗ  που φιλοδοξούν να περάσουν το μήνυμα  στα παιδιά , ότι στην πάλη ενάντια στο κακό η μεγαλύτερη άμυνα είναι η δύναμη της οικογένειας.

Εμφάνιση 253684_129672403883897_638539493_n.jpg

Υπάρχει βέβαια η  μάγισσα που προσελκύει τα παιδιά στο ζαχαρωτό σπίτι για να τα φάει, όμως εδώ η μάγισσα έχει την ικανότητα να μεταμορφώνεται σε όμορφη γυναίκα! Κι αυτό γιατί το κακό στη πραγματική ζωή έχει την ικανότητα να μεταμφιέζεται σε κάτι όμορφο και ελκυστικό . Επίσης ο πιστός γάτος της μάγισσας που είναι το κωμικό στοιχείο του έργου, παλεύει συνεχώς μέσα του με την συνείδησή του.

Τα υπέροχα αδερφάκια  ΧΑΝΣΕΛ &  ΓΚΡΕΤΕΛ, αθώα άλλα έξυπνα, με ένα πολύ ισχυρό δεσμό μεταξύ τους και με τη διαρκή θέληση να στηρίξουν το χήρο πατέρα τους, δεν καταφέρνουν να τον  προστατέψουν από τα μάγια της σατανικής αλλά και γοητευτικής μάγισσας.

Η παιδική σκηνή του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ έχει τη βασική πεποίθηση ότι τα δυνατά μηνύματα που πρέπει να διδάσκονται στα παιδιά μέσω της παιδικής παράστασης, είναι πιο αποτελεσματικά όταν η παράσταση έχει ψυχαγωγικό χαρακτήρα και όχι στείρα διδακτικό. Τα παιδιά πρέπει να χαίρονται και να διασκεδάζουν και ταυτόχρονα έντεχνα να περνούν μέσα τους οι μεγάλες αξίες που πρέπει να τα συντροφεύουν σε όλη τους τη ζωή.

Επιμένουμε στην αυστηρή επιλογή και εκπαίδευση των κατάλληλων ηθοποιών που μπορούν να αποδώσουν τέλεια τους ρόλους τους και την υψηλή αισθητική της παράστασης. Εγγύηση για αυτό είναι οι παρακάτω συντελεστές:

Σκηνοθεσία  ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ (για 8η χρονιά στο παιδικό θέαμα),

Μουσική του πολύ αγαπητού ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΛΗ

Το ενδυματολογικό μέρος ανέλαβε , ειδικά για αυτή τη παράσταση ο δημοφιλής σχεδιαστής μόδας ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ, που μέσω της ενασχόλησης του με το θέατρο αποδείχθηκε σπουδαίος καλλιτέχνης.

Τις χορογραφίες έκανε η, πολλά υποσχόμενη, νέα χορογράφος, ΜΟΝΙΚΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ.

Τηλέφωνα για πληροφορίες: 6973.056635 -6944.283935

Εμφάνιση prosklisi xansel & gretel b opsi.jpg

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!