Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023

Η πρώτη ενημερωτική συνέλευση στο Γεννάδι για θέματα πρωτογενούς τομέα

unnamed (3)

Με μεγάλη συμμετοχή αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής  στο Γεννάδι η πρώτη από ένα κύκλο ενημερωτικών συνελεύσεων που οργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου,  με σκοπό την ενημέρωση των κατοίκων των δημοτικών ενοτήτων κατ’ αρχήν του νησιού της Ρόδου, για όλα τα ζητήματα σχετικά με την γεωργία, την κτηνοτροφία και την αλιεία. 

Η συνέλευση πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό κατάστημα Γενναδίου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Πολιτικής και Πρωτογενούς Τομέα κ. Φιλήμονα Ζαννετίδη, στον οποίο ανήκει η σχετική πρωτοβουλία και κλιμακίου αποτελούμενου από στελέχη όλων των υπηρεσιών πρωτογενούς τομέα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, οι οποίοι απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις και τις απορίες  των αγροτών και  των κτηνοτρόφων και τους ενημέρωσαν για τα προγράμματα που τρέχουν είτε πρόκειται να τρέξουν προσεχώς.

unnamed (4)

Οι συμμετέχοντες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας να τους ενημερώσει για θέματα που τους αφορούν άμεσα, με τρόπο οργανωμένο, για τα οποία δεν έχουν άλλο τρόπο έγκυρης πληροφόρησης.

Η επόμενη συνέλευση θα γίνει στην Δημοτική Ενότητα Ατταβύρου σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Σημειώνεται ότι ανάλογες συνελεύσεις θα γίνουν σε όλες τις δημοτικές ενότητες  του νησιού της Ρόδου, σε πρώτη φάση. Θα ακολουθήσουν το νησί της Κω, της Καλύμνου, καθώς και νησιά των Κυκλάδων.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!