Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Κοινές δράσεις για τον τουρισμό από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου

???????????????????????????????

Με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Γιάννη Πάππου και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Οι κ.κ. Γιάννης Πάππου, Γιάννης Κακλιός- Αντιπρόεδρος, Νίκος Παπασταματίου- Γραμματέας και Γιώργος Αντώνογλου Οικονομικός Επόπτης ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου για τα κυριότερα ζητήματα που απασχολούν τον Επιμελητηριακό θεσμό αλλά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο επιχειρηματικός κόσμος της Δωδεκανήσου. Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος γνώστης των ζητημάτων που απασχολούν τους επιχειρηματίες ως διατελέσας Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου,  δεσμεύθηκε πως η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σε αυτή την περίοδο καμπής, θα βρίσκεται δίπλα στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, με το οποίο πλέον θα συνεργάζεται και για θέματα τουριστικής προβολής, καθώς μέσω προγραμματικής σύμβασης, το Επιμελητήριο θα είναι ο φορέας υλοποίησης κάποιων δράσεων τουρισμού που θα αποφασίσει η Περιφέρεια.
 Τέλος, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου ανακοίνωσαν την «υιοθέτηση» από κοινού του Καστελορίζου με σκοπό την πραγματοποίηση μιας σειράς δράσεων που θα αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα στην τοπική κοινωνία.

???????????????????????????????

«Στην περίοδο  της ύφεσης και της αβεβαιότητας η συνένωση δυνάμεων είναι μονόδρομος για την επίτευξη του κοινού στόχου όλων των υγειών δυνάμεων της κοινωνίας μας, που δεν είναι άλλος από την γρήγορη ανάκαμψη και την ευημερία. Εγκαινιάζουμε λοιπόν σήμερα μια νέα εποχή μέσω υιοθέτησης κοινών δράσεων και συνεργειών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου. Για να σηματοδοτήσουμε την σημαντικότητα αυτής της νέας εποχής ξεκινάμε με την «υιοθεσία» του Καστελορίζου, του ανατολικότερου άκρου της Ελλάδας, που  οφείλουμε ως νησιώτες αλλά και ως έλληνες να αγκαλιάσουμε και να στηρίξουμε με όλες τις δυνάμεις μας, ανταποδοτικά σε ότι αυτό συμβολίζει για την πατρίδα μας και την περιοχή μας. Κατά τη σημερινή μας συνάντηση, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε μία σταθερή συνεργασία με το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου ώστε εκμεταλλευόμενοι την τεχνογνωσία του, να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον τουρισμό στον τόπο μας, συνεργαζόμενοι για θέματα τουρισμού αλλά ταυτόχρονα και για θέματα αδειοδοτήσεων, έλεγχο της αγοράς, τον τομέα της ενέργειας και φυσικά τις επενδύσεις» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.  
Παρόντες επίσης στην συνάντηση ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κα Μαριέττα Παπαβασιλείου και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος  Επιχειρηματικότητας κ. Παναγιώτης Κουνάκης.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!