Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023

Με εγκρίσεις δαπανών και πιστώσεων – Συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Άνδρου

Με 9 θέματα στην ημερήσια διάταξη τα περισσότερα εκ των οποίων αφορούν σε εγκρίσεις δαπανών και πιστώσεων για έργα συνδριάζει την Τρίτη 21 Οκτωβρίου, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Άνδρου στις 15:00 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα στη Χώρα.

Αναλυτικά τα θέματα που θα συζητηθούν έχουν ως εξής:  

Θέμα 1ο : Λήψη απόφασης για την έγκριση του πρακτικού διενέργειας δημοπρασίας για την παροχή υπηρεσίας με τίτλο: «ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΚΑΝΑΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΑΪΡΕΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ».

Θέμα 2ο: Λήψη απόφασης για την έγκριση της δαπάνης, τη διάθεση της αναγκαίας πίστωσης και τη διαμόρφωση των τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια ψυκτικού θαλάμου για τη φύλαξη των υποπροϊόντων σφαγής στα Δημοτικά Σφαγεία του Δήμου Άνδρου.

Θέμα 3ο: Λήψη απόφασης για την έγκριση της δαπάνης, τη διάθεση της αναγκαίας πίστωσης και τη διαμόρφωση των τεχνικών προδιαγραφών για την ανάθεση της υπηρεσίας «Καθαρισμός πηγών στην Τ.Κ. Συνετίου».

Θέμα 4ο: Λήψη απόφασης για την έγκριση της δαπάνης και τη διάθεση της αναγκαίας πίστωσης για την ανάθεση του έργου με τίτλο «Τσιμεντόστρωση οδού προς δεξαμενή Γαυρίου στη Δ.Κ. Γαυρίου».

Θέμα 5ο: Λήψη απόφασης για την έγκριση της δαπάνης και τη διάθεση της αναγκαίας πίστωσης για την ανάθεση του έργου με τίτλο «ΣΑΤΑ – Κατασκευή φρεατίου με σιδερένια σχάρα στο Δημοτικό Σχολείο Χώρας Άνδρου».

Θέμα 6ο: Λήψη απόφασης για την εξουσιοδότηση Δικηγόρου να εκπροσωπήσει το Δήμο Άνδρο στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Θέμα 7ο: Λήψη απόφασης για την έγκριση της δαπάνης και τη διάθεση της αναγκαίας πίστωσης για την παροχή υπηρεσιών στο Δήμο Άνδρου στο πλαίσιο της Ανοιχτής πρόσκλησης Εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή Προτάσεων Πράξεων στο Πρόγραμμα ΧΜ ΕΟΧ 2009 – 2014 (ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ) και στην Θεματική Περιοχή: Ανανεώσιμες πηγές (GR – 03).

Θέμα 8ο: Λήψη απόφασης για την έγκριση δαπανών προϋπολογισμού οικον. Έτους 2014.

Θέμα 9ο: Λήψη απόφασης για την έγκριση της δαπάνης, τη διάθεση της αναγκαίας πίστωσης και τη διαμόρφωση των προδιαγραφών για την προμήθεια καυσίμων του Δήμου Άνδρου.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!