Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Με θεματικούς και όχι χωρικούς αντιδημάρχους η νέα Δημοτική Αρχή Άνδρου – Ο Κυριάκος Θωμάς Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Με θεματικούς αντιδημάρχους αναμένεται να «δουλέψει» η νέα Δημοτική Αρχή του κ. Θεοδόση Σουσούδη, σε μία προσπάθεια εξάλειψης του τοπικισμούς και εκχώρηση αρμοδιοτήτων σε περισσότερους αιρετούς.

Σε επικοινωνία που είχαμε με το Δήμαρχο, μας ενημέρωσε πως τις θέσεις των θεματικών αντιδημάρχων θα καταλάβουν οι κ.κ. Χρήστος Βουραζέρης, Μαρία Μαμάη, Διαμαντής Θεοδωράκης και Δημήτρης Λάσκαρης, ενώ Πρόεδρος του νέου Δημοτικού Συμβουλίου θα οριστεί ο πλέον έμπειρος αυτοδιοικητικός του συνδυασμού, πρώην Δήμαρχος Υδρούσας κ. Κυριάκος Θωμάς.

Να σημειώσουμε πως ο κ. Σουσούδης προτίθεται να αξιοποιήσει και να «χρησιμοποιήσει» σε θέσεις μάχης και άλλους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε πόστα τύπου χωρικών αντιδημάρχων. Ωστόσο όπως ο ίδιος επεσήμανε στο AndrosPortal δεν έχει ακόμα καταλήξει για το ποιους θα ορίσει τελικά.

Αξίζει να αναφερθεί πως η επιμορφωτική συνάντηση για τους αιρετούς του δήμου Άνδρου που διοργανώθηκε από τη νέα Δημοτική Αρχή το περασμένο Σάββατο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, ενώ πρόκειται να ακολουθήσει αντίστοιχη εκδήλωση για τους υπαλλήλους του Δήμου, το αμέσως επόμενο διάστημα.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!