Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023

Με τον Περιφερειάρχη συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Σύρου κ. Μαραγκός

unnamed

Συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκο είχε ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός στην οποία συμμετείχε και ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Γ. Λεονταρίτης.

Συζητήθηκαν θέματα αναπτυξιακού σχεδιασμού της Σύρου, οι δυνατότητες  συνεργασίας και η προετοιμασία εν όψη της νέας προγραμματικής περιόδου (ΕΣΠΑ 2014 -2020) καθώς και θέματα τουριστικής προβολής της Σύρου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Τόσο ο Περιφερειάρχης όσο και ο Δήμαρχος, εξέφρασαν την επιθυμία της  βελτιστοποίησης της συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και των αρμοδίων υπηρεσιών της Περιφέρειας.

unnamed (1)

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της 4ης συνεδρίασης της Επιτροπής Προγραμματισμού του Επιχειρησιακού Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας “Ελλάδα – Κύπρος 2014 – 2020”, που φιλοξενήθηκε εντός του Δημαρχιακού Μεγάρου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κατά τον χαιρετισμό τους, στην αναφερόμενη εκδήλωση, οι κ.κ. Γ. Χατζημάρκος και Γ. Μαραγκός  αναφέρθηκαν στην ανάγκη αποτελεσματικής αξιοποίησης των προγραμμάτων Διασυνοριακής Συνεργασίας αλλά και στην πεποίθησή τους  ότι, η συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου θα είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο.   

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!