Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023

Μικρό θησαυρό έκρυβε το έπιπλο που αγόρασε ένας ραβίνος

ravinos

Ένας ραβίνος από το Κονέκτικατ των ΗΠΑ αποφάσισε να αγοράσει ένα μεταχειρισμένο γραφείο για το σπίτι του. Στην προσπάθειά του να το κάνει ελαφρύτερο και να χωρέσει στο διαμέρισμα, άρχισε να αδειάζει συρτάρια μέχρι που βρέθηκε μπροστά σε μια μοναδική ανακάλυψη: μια σακούλα με 98.000 δολάρια (73.000 ευρώ).

«Όπως κοιτούσα την “πλάτη” του επίπλου πίσω από τα συρτάρια βλέπω μια σακούλα. Δεν ήταν δύσκολο να καταλάβω τι περιείχε, καθώς φαίνονταν καθαρά τα χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων» δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό WTNH News 8.

Ο ίδιος και η γυναίκα του δεν σκέφτηκαν ούτε στιγμή να κρατήσουν τα χρήματα. Ήταν σχετικά εύκολο να εντοπίσουν τον κάτοχο του επίπλου, αφού το είχαν αγοράσει μέσω Ίντερνετ.

Όταν τηλεφώνησαν, η προηγούμενη ιδιοκτήτρια δυσκολεύτηκε να πιστέψει στην καλή της τύχη. Είπε ότι πράγματι είχε τοποθετήσει τα χρήματα στο έπιπλο και ότι η σακούλα με κάποιο τρόπο γλύστρισε» στο πίσω μέρος του συρταριού.

Όταν άδειασε το έπιπλο για την πώληση, υπέθεσε ότι είχε βάλει κάπου αλλού τη σακούλα με τα χρήματα.

Η ίδια επέμεινε να δώσει τα νόμιμα εύρετρα στον ραβίνο, εκείνος όμως αρνήθηκε. Τελικά, αρκέστηκε σε μια ευγενική επιστολή ευχαριστιών.

Πηγή: www.in.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!